Éjjel-Nappal Budapest

Lali rá sem ismer Virágra

rtl.hurtl.hu

2022. január 6. 21:50

Péter csúnyán kikosarazza Evelint, hogy újra exével lehessen, de nemcsak ők, Norbi és Noémi is szakítanak, amiért Virág kellemetlenül érzi magát, ezért megpróbál segíteni a fiúnak. Azt viszont nem sejti, hogy ezzel csak még nagyobb bajt okoz saját magának.

Péter megpróbálja összeszedni a gondolatait, hogy beszéljen Evelinnel arról, ami közte és Vivi között történt. Mielőtt a lényegre térne, Karoláék félbaszakítják őket a hírrel, hogy Vivinek balesete volt és kórházba került. Peti nagyon megijed, ami Evelinnek már akkor is feltűnik. Később, amikor beérnek a kórházba, a sérült lány egyedül volt barátját szeretné látni. Amikor Peti és Vivi hazaérnek, a fiú szerelmet vall exének és megbeszélik, hogy megpróbálják újra a kapcsolatukat. Ekkor Evelin is betoppan, barátja pedig ráveszi magát, hogy elmondja neki érzéseit, de a lány reakciója felülmúlja a fiú elképzeléseit.

 

Norbi már kora reggel kiborul, amiért nem tudja elérni barátnőjét, Noémit. Virág telefonon beszél húgával, a srác pedig meghallja, ahogy Noémi azt ecseteli testvérének, hogy nem szeretne már semmit a fiútól. Virág kellemetlenül érzi magát, amiért épp az ő húga bánt el ilyen csúnyán Norbival, ezért Toni és Kornél társaságában megpróbálja jobb kedvre deríteni a csalódott fiút. Elmennek a T.É.R.-be, ahol iszogatni kezdenek és felszabadultan végigbulizzák az estét. Később megérkezik Lali és Gábor is, de Lali bulizás helyett inkább kiönti szívét barátjának, mivel úgy érzi, Virág megváltozott és fél, hogy szerelme unalmasnak tartja őt és a kapcsolatukat.

#Éjjel-Nappal Budapest#virág#lali#péter#evelin#vivi#norbi#kornél#toni

Címlapról ajánljuk