Éjjel-Nappal Budapest

Lalit megátkozták: nem tud énekelni többé a mulatós sztár?

rtl.hurtl.hu

2021. december 28. 21:50

Lali elveszíti énektudását. Gábort elviszik a rendőrök. Milán és Karesz ellopnak egy kutyát.

Virágot nyomasztja az Albérletben uralkodó hangulat, ezért korábban bemegy dolgozni. Amikor zenészek állítanak be a T.É.R.-be, Virág és Bence először nem akarják őket beengedni, de megenyhülnek, később pedig Virág csatlakozik is a fiúkhoz egy-két dal erejéig. Lali váratlanul megjelenik és féltékenységi jelenetet rendez, mikor meglátja menyasszonyát az asztalon táncolni. Virágnak végül sikerül megnyugtatnia kedvesét és ráveszi, hogy énekeljenek el együtt egy dalt a közönségnek. Mikor elindul a zene, Lali lefagy és úgy érzi, egy hang sem jön ki a torkán. Ezek után kénytelen elmesélni szerelmének a szörnyű éjszakáját, amikor megátkozták.

Szofi fela akarja vidítani Gábort, ezért tartanak egy lazulós napot az Albiban. Valóban nagyon jól érzik magukat együtt, a nosztalgikus hangulat miatt ráadásul egy csók is elcsattan közöttük. Később Gábor beszélni szeretne szerelmével arról, ami kettejük között történt, mire a lány bevallja, hogy még mindig szereti a férfit. A romantikus összebújást azonban a rendőrség szakítja félbe.

 

 

Milántól elszökik Kíra apjának imádott kutyája. A fiú attól tart, hogy reménybeli apósa emiatt nem fogja megkedvelni, sőt talán még szerelmét is elveszítheti. Karesz segítségével a kutya keresésére indulnak és egy hosszú nap végén végre megtalálják Vilmát. Egy kislány azt állítja, hogy övé a kutya és nem akarja visszaadni nekik. Egy trükk segítségével a barátok mégis sikerrel járnak és büszkén viszik vissza a hajóra az ebet. Csakhogy mire hazaérnek Imre kutyája, Vilma már békésen fekszik gazdája ölében.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#lali#virág#gábor#szofi#milán#karesz

Címlapról ajánljuk