Éjjel-Nappal Budapest

Joe-nak elege lett a twerkelésből!

rtl.hurtl.hu

2020. szeptember 22. 22:45

Tekla új megoldást keres a terhességére. André megtudja, hogy Franci kibe szerelmes. Joe megpróbál kibújni a twerkelés alól.

Tekla az egyik vendégétől megtudta, hogy egy külföldi meddőségi központban, gyorsan és kevésbé bürokratikus úton is teherbe lehet esni anonim módon. Amikor kiderült, hogy mennyi pénzbe kerül a procedúra, Tekla eldöntötte, hogy hazudni fog a apjának, hogy megkaphassa a szükséges pénzt.

Franci már reggel idegeskedni kezdett, amikor André elkezdte piszkálni a fogyókúrája miatt. Franci magabiztosnak mutatta magát és közölte vele, hogy elégedett magával. Ám amikor André véletlenül megtudta, hogy Franci szerelmes Bencébe, sikerült elbizonytalanítania a tesóját, mert azt állította neki, hogy Bencének csak a vékony nők jönnek be.
 


Joe visszautasította Máté javaslatát, hogy indítson még egy kurzust. Máténak azonban mégis sikerült meggyőznie, hiszen a terem óriásit profitál a körülötte lévő hírverésből. Joe végül az új edzőhöz, Déneshez fordult, akit megpróbált rávenni, hogy tartsa meg helyette az órákat. Később azonban Dénesről kiderült, hogy nagyon rossz twerkes.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#twerk#franci#bence#andré#tekla#máté

Címlapról ajánljuk