Éjjel-Nappal Budapest

Bori és Roland belesétáltak Bécy csapdájába

rtl.hurtl.hu

2020. augusztus 11. 22:45

Tamara belekevederett egy rablásba. Bécy átejtette Boriékat. Milán mindent megtett, hogy feltúrbózza a szellemhajót.

Tamara meglepődött, amikor egy autóban meglátta a bohócjelmezbe öltözött Sanyit. Odaköszönt neki, azonban váratlanul beugrott a kocsiba Sanyi haverja, aki épp akkor rabolt ki egy nonstop boltot. Tamara így egy csapásra a zsaruk elől menekülő autó fogságába került, amitől bepánikolt.
 


Borit iszonyúan frusztrálta, hogy őt okolják azért, hogy a riasztó nem volt bekapcsolva a klubban, amikor betörtek. Emiatt csak alantas feladatokat bíztak rá, ám amikor Bécy behívta a klubba, hogy ismét megszívassa, Bori elhatározta, hogy harcolni fog a munkájáért. Közben nem sejtette, hogy Bécy csapdába csalta Rolandot, aki a klub raktárából származó whiskyt vásárolt egy álterjesztőtől. Amikor Bécy mintegy „véletlenül” betért a T.É.R.-be, és egy pohár whiskyt rendelt, közölte Rolanddal, hogy lopott italt tart a bárjában.

Milán nagyon csalódott volt, amikor a szellemhajó ötlete nem igazán jött be a vendégeknek, mert hiányolták az igazán rémisztő eseményeket. A lehangoló eredmény után ő és Birdy elhatározták, hogy a hajót igazi kísértetházzá alakítják, és elindultak egy lomtárhoz. Miután összeszedtek egy csomó holmit, váratlanul megjelent a tulaj. Milánnak és Birdynek sikerült elrejtőznie, de csapdába kerültek. Amikor Milán nem bírta tovább, elmenekültek a tomboló tulajdonos elől.

Ha lemaradtál, kattints ide és nézd meg a teljes adást!

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#bécy#sanyi

Címlapról ajánljuk