Éjjel-Nappal Budapest

Joe rájött, hogy Dávid harmincmilliós hitelt akasztott a nyakába

rtl.hurtl.hu

2020. január 23. 21:40

Dzseni és Norbi végre akarták hajtani „tervüket”. Milánék bulit szerveztek. Dávid bele akart rúgni Joe-ba még egy utolsót.

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor kiderül számukra, hogy aznap üres a pecó, megbeszélik, hogy délután megvalósítják a tervüket. Amikor azonban éppen nekiállnának a dolognak, Ákos és Kata rajtakapja őket.

Ákos rányitott Norbira és Dzsenire...

Reggel Milán és Orsi szánakozva nézik, hogy Karesz mennyire örül Mesi egymondatos levelének. Ez megerősíti bennük a tegnap esti elhatározást és spontán bulit szerveznek a hajóra. Orsi meghívja a kórházi ápológyakornok társait, hogy Kareszt becsajoztassák. Miközben Milán taxizik, megismerkedik egy Mesihez hasonló kedves lánnyal, Lucával, akit szintén elhív a lakóhajós bulira. Mikor a buli a tetőfokára hág, Kareszt rájön, hogy Luca megpróbálta ellopni a holmijaikat.

Karesz rajtakapta Lucát, amint megpróbálja ellopni Tedi egyik játékát…

Reggel Joe a kórházban indítja a napot, mert tudni akarja, hogy Dávid rendben van-e. Meglepetésére azonban Dávid ágya üres, a fiú már elhagyta a kórházat. Joe, Evelin és Niki elindulnak a DJ Sport fitneszbe, ahol az önmagából teljesen kikelt Dávidot találják, aki épp felakarja gyújtani a termet. Joe azonban lelkére beszél a fiúnak, és már épp kibékülnének, amikor kiderül, hogy Niki kihívta a rendőrséget. Joe hagyja, hogy Dávid elmeneküljön és elsimítja a helyzetet, este azonban hidegzuhanyként éri, amikor kiderül, hogy Dávid nemcsak az ő hatmillióját lopta el, hanem egy harmincmilliós hitelt is felvett a DJ Sport fitneszre.

#Éjjel-Nappal Budapest#dzseni#norbi#szex#buli#orsi#dávid

Címlapról ajánljuk