Éjjel-Nappal Budapest

Ákos sportkarrierje a drogok miatt törhet derékba

rtl.hurtl.hu

2019. október 14. 20:10

Ákos félt a drogtesztje eredményétől. Alessziának sűrű napja volt. Az albérlet lakói megérkeztek Ausztriába.

Ákos fél, hogy a következő drogtesztje pozitív eredménnyel fog zárulni. Norbi próbálja nyugtatni, hogy utána olvasott az interneten, ennyi idő után már nem lehet kimutatni  drogokat. Ákos reménykedni kezd, de később az edzője elmondja neki, hogy a teszt pozitív lett. Lantos kidobja Ákost a csapatból, akivel példát kell statuálnia.

Ákos kitették a csapatból a pozitív drogtesztje miatt...

Alesszia reggel kapkodva rohan dolgozni, mivel elaludt. Rengetegszer elnézést kér Stefitől, és azon van, hogy az összes rábízott feladatot maximálisan teljesítse. A nagy hajtás közben pár perc szünetet tart és elalszik, amin Stefi rajtakapja. A letolás azonban elmarad, mert Stefi fodrásza lemondta az időpontot, viszont muszáj lenne tökéletesen kinéznie, mert randija lesz a férjével.

Stefi rajtakapta Alessziát, amint épp alszik a munkahelyén...

Joe és barátai hajnal óta úton vannak Grossglockner felé, de meg kell állniuk, mert gondok adódtak a kocsi utánfutójával. Megáll mellettük egy motoros lány, Betti, aki segít Joe-nak szerszámot szerezni. Miután megérkeztek a szállodába, Dávid azzal húzza az apját, vallja be, mennyire bejött neki a csaj. Később Szofi éppen Tamarának önti ki a lelkét, amikor összefutnak Bécyvel. Eközben Joe Dávidnak nyílik meg Barbit illetően. A hegyen Joe újra összefut Bettivel, a motoros lánnyal, és Dávid unszolására Joe leszólítja a lányt.

#Éjjel-Nappal Budapest#ákos#drogteszt#kirúgás#foci#ausztria#dávid#szofi#bécy#alesszia

Címlapról ajánljuk