Éjjel-Nappal Budapest

Mesi arra kérte Kareszt, hogy mondjon fel a zenei karrierjével

rtl.hurtl.hu

2019. szeptember 24. 20:10

Ákosban fájdalmas emlékek ébredtek fel. Alessziát teljesen lenyűgözte egyik vendége. Mesi megkérte Kareszt, hogy hagyjon fel a zenei karrierjével.

Ákos és Norbi teljesen kikészülve ébrednek a tegnapi bulizásból, ahol Norbinak megsérült a lába. Ákos ráveszi, hogy menjen el orvoshoz, ami felidézi benne a fájdalmas emléket saját sérüléséről, ami véget vetett a focista karrierjének. Ákos soha nem végeztette el az utolsó kontrollvizsgálatot, és hallani sem akar róla, amikor az orvos érdeklődik az állapota felől.

Nézd meg itt Ákos reakcióját a jó hírekre!

Alessziára mély benyomást tesz az egyik vendége, Heléna, aki egy méregdrága táskával állít be a fitnesz terembe. Mivel Helénát egyfolytában hívogatják, otthagyja az órát, a táskáját viszont a recepción felejti. Alesszia még pont elkapja a taxival távozni készülő Helénát és visszaadja neki a táskát, aki hálásan elmondja, hogy a táska a főnökasszonyáé. Amikor kiderül, hogy Heléna egy híres divattervezőnek, Stefinek dolgozik, a lány elvállalja a Heléna által hirtelen felajánlott munkát.

Alesszia kacsintgatni kezd a divatszakma felé? Nézd meg itt!

Karesz Milán és Bella biztatására teljesen belelovalja magát az esti zenei bemutató buliba, ezért az utolsó pénzén italokat, ételeket rendel. Mesi határozottan megkéri Kareszt, hogy a családja érdekében mondjon le a zenei karrierjéről, hiszen újra túlköltekezi magát. Karesz magába száll, és végül úgy határoz, végleg feladja a KMTM Recordsot. A döntés meghatja Mesit, Bellát és Milánt viszont felhergeli.

#Éjjel-Nappal Budapest#ákos#norbi#alesszia#kmtm records#mesi

Címlapról ajánljuk