Éjjel-Nappal Budapest

Dávid és Alesszia egy pár voltak?

rtl.hurtl.hu

2019. július 18. 22:40

Szofi visszautasította Flóra békeajánlatát. Alesszia a rendőrséghez fordult segítségért. Karesz és Milán az esti bulijukat promózták.

Flóra reggel nagyon frusztrált, miután Szofi visszautasítja a békeajánlatát, és további sértéseket vág a fejéhez. Fájó szívvel úgy dönt, hogy kivonul a fodrászatból, mert attól tart, hogy ez a háborúzás rossz hatással lehet a kapcsolatukra Tamással. Megkönnyebbül, amikor Tamás is támogatja az elhatározásában. De amikor együtt elmennek a fodrászatba, hogy tájékoztassák Szofit, megint elszabadul a pokol: Szofi és Kinga ugyanis szemetes zsákokban kirakta az utcára Flóra holmiját.
 


Alesszia csapdába esve érzi magát, amikor Márk egyre jobban erőlteti, hogy megint vetkőzzön a webkamera előtt. Alesszia úgy dönt, hogy nem hagyja magát tovább megfélemlíteni, és a rendőrségtől kér segítséget, de hiába. Mikor rájön, hogy a rendőrség sem tud segíteni, elhatározza, hogy Joe-hoz fordul. Ám az albérlet előtt összefut Gáborral, Lalival és Dáviddal, és büszkesége megakadályozza, hogy segítséget kérjen.
 


Karesz reggel pánikba esik, és elbizonytalanodva azon gondolkodik, hogy nem hamarkodta-e el az esti dalbemutató partit. De Milánnak sikerül megnyugtatnia a zseniális ötletével: együtt elmennek, hogy egy kis reklámot csináljanak a bulinak. Este valóban rengeteg ember jön el. Karesz nagyon boldog, egész addig, amíg a rendőrség csendháborítás miatt le nem tiltja a partit.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#alesszia#webkamera#vetkőzés#dávid#bella#koncert#szofi#flóra

Címlapról ajánljuk