Éjjel-Nappal Budapest

Szexvideót szivárogtattak ki Diáról

rtl.hurtl.hu

2019. július 12. 22:40

Szofihoz váratlan ismerős érkezett. Zita bosszút állt Dián. Karesz készült a Bellával közös koncertjére.

Amikor elkezdődik a pótvizsga felkészülés, Dia ledöbben, hogy Zita mindenkit ellene fordított. Büszkén próbálja viselni a megaláztatásokat, de belül borzasztóan szenved. Amikor Zita felbújtja ellene a pótvizsgásokat, a lányok nekimennek Diának a vécében. Később Vitya megenyhülne vele szemben egy pillanatra, de Zitát annyira hajtja a bosszúvágy, hogy nem akarja, hogy Dia a fiú közelében legyen akár egy percet is. Este Diánál betelik a pohár: valaki kiszivárogtatta a Bencével készült szexvideóját…
 


Szofi nagyon meglepődik, amikor reggel egyik barátnője, Kinga áll az ajtóban, aki azért jött, hogy támogassa a válása nehéz időszakában. Amikor Szofi és Kinga megérkeznek a fodrászatba és ott találják Flórat, aki újra dolgozik, Szofi kiborul. Szofi kijelenti, azt akarja, hogy Flóra hagyja ott a fodrászatot, ám a lány közli, a fodrászat az ő álma is volt, és Szofi csak elriasztja a vendégeket a balhézásával. Flóra az apjához fordul segítségért, aki beszélni akar Szofival, tisztázni szeretné vele, hogy ki tudja tenni az üzletből, ha nem szedi össze magát.
 


Karesz reggel még teljesen euforikus, amikor az esti koncertet promózza. Ezután Mesit is megkéri, jöjjön el, hogy lássa, nem szájhősködik, hanem tényleg alkotott valamit. Ám amikor este Bella nem jelenik meg, a koncert totális szakmai és emberi kudarc lesz Karesz számára.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#flóra#költözés#bella#koncert#dia#zaklatás#bullying#szexvideó

Címlapról ajánljuk