Éjjel-Nappal Budapest

Dia „Nem tudom, valaha visszakapom-e a barátaim…”

rtl.hurtl.hu

2019. július 8. 22:40

Joe két tűz közé került Szofi és Tamás között. Diának hiányoztak a barátai. Bence megismerte Vandát.

Joe már reggel két tűz közé kerül Szofi és Tamás között, mikor Tamás rájön, hogy Szofi és Tamara beköltöztek az albérletbe. Joe elviszi magával Szofit a terembe, hogy egy bokszzsákon vezesse le a feszültségét. Míg ők a teremben vannak, Lali és a többiek egy meglepetés welcome bulival készülnek a két új lakónak. Szofi mindenféle pletykákat hall és ebből azt szűri le, hogy Joe biztosan végig fedezte Tamást.
 


Dia rájön, hogy hiányoznak neki a barátai, ezért eldönti, hogy megpróbál kibékülni velük. Elmegy hozzájuk, de Zita ridegen elkergeti őt. Este Dia elmegy egy maszkos bál tematikájú buliba, hogy ott kibékülhessenek. Mikor Vitya nem ismeri fel Diát a maszkja miatt, és flörtölni kezd vele, a lány egy rövid ideig reménykedik, azonban gyorsan fény derül az igazságra.
 


Bence reggel összeveszik Diával, amiért az ki akar békülni a barátaival. Ráadásul a szalonban megismeri Vandát, Krisztián unokahúgát, aki náluk fog dolgozni. Amíg Vanda a segítségét kéri munka közben, Bence egyik vendége fizetés nélkül távozik. Bencének és Vandának sikerül a potyázó nyomára bukkanniuk, a lány ötletének hála.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#boksz#dia#vita#bence

Címlapról ajánljuk