Éjjel-Nappal Budapest

Az USNK lépett fel a T.É.R. bárban!

rtl.hurtl.hu

2019. április 22. 22:40

Tamás és Szofi szexuális élete zsákutcába jutott. Bagoly kételkedni kezdett zenei karrierjében. Joe és Dávid elkezdték a fitnesz stúdiójuk renoválását.

Tamás és Szofi ismét elkezdenek közeledni egymáshoz, aminek a vége egy katasztrofális együttlét lesz. Miután mind a ketten kínos csend közepette csak bámulják a plafont, Tamás nagyon megbántódik, mert azt hiszi, hogy Szofi már nem élvezi vele a szexet. Később egy veszekedés során Tamás meggondolatlanul a felesége fejéhez vágja, hogy lassan már felteszi magának a kérdést, nem volt-e hiba feleségül venni Szofit.
 


Mikor Bagoly megtudja, hogy régi ismerősei fognak ma fellépni T.É.R.-ben, teljesen maga alá kerül, mert ő még egy dalszöveget sem tud kicsikarni magából. Bagoly kételkedik önmagában, és nagyon kedvetlen, ezért úgy dönt, hogy feladja a zenei karrierjét. Bence nagyon együtt érez Bagollyal, de amikor a lány meghallja Karolát énekelni, rájön, hogy ő nem színpadra termett, az ő útja dalszerzés.
 


Joe és Dávid megkezdik a fitnesz stúdiójuk felújítását. Nikinek kétségei vannak afelől, hogy a fiúk tényleg meg tudják csinálni a renoválást szakértő segítség bevonása nélkül, de ők büszkén állítják, hogy menni fog nekik. Gyorsan kiderül, hogy tévedtek. A munkálatok közben véletlenül megsértik az egyik vezetéket, és Joe-nak nem sikerül újra biztosítani az áramellátást.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#szex#kapcsolat#bagoly#erika#dávid#usnk

Címlapról ajánljuk