Éjjel-Nappal Budapest

Lali: „Újra popsztár leszek!”

rtl.hurtl.hu

2019. március 29. 21:40

Tamás nem tudott teljesen megbocsátani Szofinak. Lili bepánikolt. Lali elhatározta, hogy visszatér a mulatós szakmába.

Miután Tamás és Szofi kibékültek, Tamás szeretné teljes szívéből támogatni a nő szakmai terveit és rábólint arra, hogy ma megnéz vele egy új ingatlant. Ám amikor véletlenül a kezébe kerül a rugdalózó, amit a szülei ajándékoztak neki, fájdalmasan rádöbben, azzal, hogy kibérlik az új üzlethelyiséget, a kisbabás álmait ismét szögre akaszthatja. Tamara felhívja Tamás figyelmét, hogy muszáj döntenie Szofi támogatása és a gyermekvállalás elhalasztása között.
 


Karesz bepánikol, amikor Mesi és Tedi hirtelen eltűnnek, pont akkor, amikor Lili elvinné a kicsit. A lány úgy érzi, becsapták és mérgesen kijelenti, hogy azonnal megindítja a pert Tedi felügyeletéért. Amikor később Mesi megjelenik a lakóhajón, és magyarázatot ad az eltűnésére, továbbá bocsánatot is kér, Karesz közli vele, ezzel az kockáztatta, hogy elveszítik Tedit. Karesz kétségbeesetten felkeresi Lilit, hogy mégis meggyőzze, a lány azonban nem enged. Karesz nem lát más megoldást, mint hirtelen ötlettől vezérelten felajánlja Lilinek, költözzön a lakóhajóra.
 


Reggel Lali mérges, amikor meglátja, hogy Niki feltöltött a netre egy videót, ami a Joe buliján történt fellépéséről készült. Ám amikor meglátja, hányan kattintottak a videóra, a dühe lelkesedésbe csap át. Ezért aztán felesleges költségekbe veri magát és új szerelést vásárol, miközben a barátai azért aggódnak, hogy csak ábrándokat kerget. Úgy gondolják, az emberek csak azért nézik meg a videót, hogy kinevessék Lalit. Lali a saját bőrén kénytelen megtapasztalni az igazságot, amikor később elkezd énekelni a T.É.R-ben.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#mulatós#koncert#szofi#lili#mesi

Címlapról ajánljuk