Éjjel-Nappal Budapest

Bence Orsinak: „Teljesen kifordultál magadból…”

rtl.hurtl.hu

2019. március 28. 21:40

Szofi aggódott a házasságáért. Lili a rendőrséghez fordult. Bence úgy érezte, zsákutcába jutott élete.

Szofi még mindig ki van készülve, miután tegnap gondolkodási időt kért gyerektémában. Mikor Tamás hazaér, megint kirohanást rendez, és azt vágja Szofi fejéhez, hogy Szofi már rég meghozta a döntését. Mert mindig Tamás az, akinek háttérbe kell tolnia a vágyait! Mialatt Szofi a házasságáért aggódik, és attól tart, hogy Tamás ezúttal nem bocsát meg neki, Tamás rezignáltan arra jut, hogy szereti Szofit, és nem akarja elveszíteni – tehát nincs más választása, mint megint engedni.
 


Mesi reggel határozottan visszautasítja Lilit, aki szeretné látni Tedit. Attól fél, hogy Lili valóra váltja a fenyegetését, és végleg elveszi tőlük a gyereket. Mikor Lili a rendőrséggel jön vissza, Mesi tehetetlenül nézi végig, hogy Karesz kénytelen engedni. Diána, a gyámügyes, akit Karesz hívott át erősítésnek, közli Mesivel, hogy el kell fogadnia, hogy Lili végső soron Tedi anyja.
 


Bence reggel teljesen elhűl, mikor megtudja, hogy Orsinak Andréval volt először valódi orgazmusa. Keserű hangon kioszt mindenkit az albérletben, majd Gergőnek panaszolja el, hogy mostanában úgy érzi, mintha üresjáratba került volna az élete: az öccse elköltözött, nincs barátnője, és Bagoly is, Dia is, Adri is lepattintották őt. Gergő a „kutyaharapást szőrivel” megoldást javasolja, és elviszi Bencét bulizni a T.É.R.-be, ahol a fiú össze is jön egy csinos lánnyal.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#orsi#bence#szex#orgazmus#szofi#gyermekvállalás#vita#Karrier#lili#mesi

Címlapról ajánljuk