Éjjel-Nappal Budapest

Mesi teljesen összeomlott Tedi elvesztésétől

rtl.hurtl.hu

2019. február 15. 21:30

Joe félt, hogy elromolhat friss kapcsolata Dáviddal. Mesi elveszítette Tedit. Bécy nehéz feladattal bízta meg Tamást.

Joe egész éjszaka le sem hunyta a szemét, mert annyira bántja, amiért a fia nem akar többé szóba állni vele. Amikor összetalálkozik Dáviddal, a fiú ismét eltaszítja őt magától. Amikor Dávid elismeri, hogy az apja tényleg komolyan gondolta, amit mondott Joe nagyon boldog. Együtt elmennek sörözni, ahol apa és fia megállapítják, van kettejükben néhány közös vonás.
 


Bár Mesinek ma kivételesen nincs kedve Tedire vigyázni, kénytelen beugrani, mert Karesznak és Milánnak is dolgoznia kell. Később elmennek egy bababoltba, mert vennie kel néhány dolgot. Ekkor jön a sokk: hirtelen Tedivel együtt eltűnik a babakocsi!  Mesi bepánikol, hogy Tedit elrabolták. Amikor előkerül Tedi, Mesi rádöbben, hogy mennyire közel áll hozzá. Nem tagadhatja: anyai érzéseket táplál a kicsi iránt.
 


Bécy nyomás alá helyezi Tamást, amikor azt kéri, hogy a lehető leggyorsabban dolgozzon ki az egyik klubjának egy nagy show-t, celebekkel és meztelenkedéssel. Bécy nyíltan a tudomására hozza, hogy a karrierje ettől függ. Tamás szorult helyzetbe kerül, amikor nem tudja elérni az utolsó reménységét, egy régi menedzser ismerősét. Ráadásul még Bori is konkurenciát csinál neki. Egy későbbi félreértés miatt három öreg pasas állít be Tamáshoz, fiatal, izmos srácok helyett. Tamás kénytelen improvizálni, mert fogy az ideje.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#apa és fia#békülés#szkander#mesi#tedi#eltűnés#eltűnt gyerek#bécy#munka

Címlapról ajánljuk