Éjjel-Nappal Budapest

Laura zaklatója megkapta, amit érdemelt

rtl.hurtl.hu

2019. január 11. 20:40

Karola zavarodott volt az elrablását követően. Evelinék bosszút álltak Laura zaklatóján. Orsi munkát kapott egy állatmenhelyen.

Karola reggel Teó lakásán ébred. Furán érzi magát az elrablás után, és szeretné Teóval tölteni a napot. Bár Teó érti Karola sokkját, ő nem akar többet a lánytól, és idegesíti, hogy megint tapad rá. Karola lerázva érzi magát, először Borinak önti ki a szívét. Később, amikor Krisztián is megtudja az elrablást, majdnem nekiesik Szilárdnak, aki csak azért jött, hogy megnézze, hogy van Karola. Miközben Karola Teón agyal, Szilárd megvárja őt munka után, hogy bocsánatot kérjen mindenért.
 


Az izgatott Evelin ráveszi Laurát és Lali arra, hogy álljanak bosszút azon a perverzen, aki azt akarta, hogy Laura meztelenül takarítson neki. Evelin jelentkezik csalinak, Lali dolga, hogy elterelje a figyelmet. Evelin látszólag jelentkezik a fickó újabb álláshirdetésére, hogy Laura és ő be tudjanak jutni a házába és alaposan összekoszolják. Ám Lali majdnem tönkreteszi a tervet.
 


Reggel Orsi nagyon örül, hogy próbanapra megy az állatmenhelybe, ahova Bagoly ajánlotta be őt. A menhelyen egy önkéntes fiú, Ábris mellé osztják be őt, aki azonnal elkönyveli Orsit egy kényeskedő kis libának. Orsi összeszorítja a fogát, mindent megcsinál, hogy bebizonyítsa Ábrisnak, ő igenis kemény lány! Mikor el kell vinnie az állatorvoshoz egy félholt kiscicát, Orsi annyira megsajnálja az állatot, hogy hányingere lesz, Ábris persze arra gondol, eddig tartott Orsi nagy „állatszeretete”.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#emberrablás#trauma#evelin#bosszú#laura#niki#perverz#orsi#állatmenhely

Címlapról ajánljuk