Éjjel-Nappal Budapest

Karesznak le kellett mondania Tediről

rtl.hurtl.hu

2018. december 20. 21:40

Karesz egyre problémásabbnak érezte az életét. Tamarának egyszerre két esküvőt kellett szerveznie.

Karesznek egyre inkább az-az érzése az egyre csak gyülekező problémák között, hogy pillanatnyilag nem tud úgy gondoskodni Tediről, ahogy azt szeretné. A hajón nagyon meleg van, mivel a fűtés még mindig nem működik, és Karesznek is tucatnyi egyéb dolog tűnik fel, ami eddig soha nem zavarta őt, de amik most már nem tűnnek megfelelőnek egy baba számára. Átmenetileg Győző zöldségesében keresnek menedéket Tedivel, hogy legalább amíg a hajón rendben nem lesz újra minden, melegen legyen a kicsi.  Miután a fűtés este még mindig nem működik, és megint improvizálni kell Tedi ellátásával kapcsolatban, Karesz kiborul idegileg.
 


Tamara még mindig próbálja titkolni Bécy elől, hogy az övék mellett párhuzamosan egy másik esküvőt is szervez, mert ugyanarra a napra tegnap elvállalta Mia és Csaba esküvőjének megszervezését. Látszólag az erőfeszítéseinek megvan a jutalma és Bécyék számára is mindenből a legjobbat sikerül kiválasztania. Ám miután Bécynek semmi nem tetszik, és mindennel elégedetlen, Tamara megbántódik és kifakadva Bécy-re visszamondja az esküvőjük szervezését.
 


Amikor a reggelinél Szofi az asztalhoz engedi Pamacsot, Tamás kiakad, hiszen szerinte a kutyának nincs ott helye. Később, Tamás meglátogatja Szofit a fodrászatban, ahol rajtakapja Szofit, amint éppen a kutyával fotózkodik. Tomi összevitatkozik ezen Szofival, mire a lány megígéri, hogy este készül férjének egy kis meglepetéssel.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#tedi#szofi#pamacs

Címlapról ajánljuk