Éjjel-Nappal Budapest

Karesz Mesinek: „Takarodj a hajóról és soha többé ne lássalak itt…”

rtl.hurtl.hu

2018. november 19. 21:40

Karesznek feltűnt Lili eltűnése. Bécy keresztbe húzta Bori napját. Lali izgatottan kezdett bele új munkájába.

A ledöbbent Karesz megtudja, hogy Lili hazudott neki és szándékosan lépett le. Mesivel együtt a lány keresésére indul, de nem jár sikerrel. Amikor Karesz megtalálja Lili naplóját, az abban szereplő bejegyzések miatt attól fél, hogy Lili ártani fog magának. Karesz felhívja Mesi rendőr apját, és a segítségét kéri, hogy találják meg Lilit. Mesi közben sarokba szorítva érzi magát, mivel Lili a megbeszéltek ellenére nem jelentkezett.
 


Amikor reggel adódik egy kedvező alkalom, Bori megpróbálja azzal provokálni Rolandot, hogy látványosan flörtöl Ákossal. Ám a terve kurdarcot vall, amikor Bécy felhívja telefonon és berendeli őt a Klubba. Borinak 80-as évekbeli retró táncosként kell fellépnie az esti bulin. Bori ingerült lesz, hogy Bécy tönkreteszi a napját egy ilyen kis semmiség miatt. Emiatt késve érkezik meg a fitnesz kurzusra, amit így a főnöke Laurának adott, ő pedig még egy figyelmeztetést is kap. Este Bori és a bulire felbérelt énekesnő összefognak, és úgy döntenek, hogy a saját szájízük szerint alakítják át a partit…
 


Lali reggel nagyon optimista hangulatban van, amiért közeleg az első munkanapja. Az öröme gyorsan alábbhagy, amikor kiderül, hogy Lalit egy hátsó irodába helyezik, és csak számokat kell begépelnie a számítógépen, hogy ezzel az ügyfelek adatait digitalizálja. Amikor kiderül, hogy mindkét kollégája munkamániás és unalmas ember, ott akarja hagyni az állást, de Niki látogatása ösztönzően hat rá, és meggyőzi Lalit, hogy vegyen erőt magán, és tartson ki.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#mesi#lili#bécy#buli#klub#bori#új munkahely#orsi

Címlapról ajánljuk