Éjjel-Nappal Budapest

Gábor Marikának: „Elszúrtam az életemet, elszórtam minden pénzem…”

rtl.hurtl.hu

2018. november 16. 21:40

Lili súlyos döntést hoz. Isabel kezébe vette az esküvő szervezését. Gábor anyukája lebukott.

Lili a legutóbbi terápiás megbeszélésen hozott egy súlyos következményekkel járó döntést: a gyermeke boldogsága érdekében határozatlan időre elköltözik a városból. Lilit csak megerősíti a döntésében, amikor reggel nem veszi észre, hogy a kis Tedi órák óta nem lett megetetve, és a pelenkáját sem cserélte ki senki. Mesi, aki észreveszi, hogy valami nincs rendben Lilivel, vissza akarja őt tartani, amikor a lány elindulna. Hogy Mesit megnyugtassa, Lili azt hazudja, hogy beutalták egy svájci klinikára, amit az anyjáéktól kapott pénzből fog finanszírozni, ráadásul ráveszi barátnőjét arra is, hogy a többieknek még ne szóljon az utazásról.
 


Bécy és Isabell újra elmennek a tánckurzusra, ahol találkoznak egy párral, ahol az egyik fél, szintén a Dominikai Köztársaságból jött. Idegesen jönnek rá, hogy Tamara ugyan a dekorral és a tortákkal valóban foglalkozott eddig, de sajnos a papírügyeket senki nem intézte el, ezért van rá esély, hogy nem fognak tudni a kitűzött időpontban megházasodni, mivel nem biztos, hogy addigra minden irat elkészül.. Isabell sokkolódik, és hogy elébe menjen a dolognak, kitalálja, hogy elhagyja az országot, hazamegy, és a kezébe veszi az ügyet, hogy bizonyítsa, ő tényleg szereti Bécyt. mindezt a legnagyobb titokban teszi.
 


Gábor úgy érzi, hogy az anyja elnyomja, amiért úgy kezeli őt, mint egy gyereket, és azon kívül bejelenti, hogy még két hétig az albérletben kényszerül maradni, mert addig tart, amíg a lakásában megszerelik a fűtést. Amikor Marika még Gábor egy randiját is tönkreteszi egy dögös kuncsafttal, Gáborból kitör a düh. Azonnal saját kezűleg akarja rendbe hozni a fűtést az anyja lakásában, hogy még ma visszaköltözhessen. Kiderül azonban, hogy Marika átverte őt, és a fűtést már megjavították. Gábor haladéktalanul kidobja Marikát.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#lili#mesi#utazás#hazugság#isabel

Címlapról ajánljuk