Éjjel-Nappal Budapest

Lili: „Egy selejt vagyok”

rtl.hurtl.hu

2018. november 14. 21:00

Mesi megpróbálta felvidítani Lilit. Evelin meglepetéssel készült Rolandnak. Gábort kidobták a lakásából.

Lili reggel hagyja, hogy Mesi rábeszélje, hogy aktívan vegye fel a harcot a depressziójával szemben és hívja elő az emlékezetéből az élet szépségeit. Mesi mindent megtesz azért, hogy feldobja Lilit, még Milánnak is beöltözik és utánozni próbálja őt. Lili végre elmosolyodik, és amikor váratlanul pénz érkezik a szüleitől, úgy dönt, hogy meghálálja Mesi eddigi támogatását és elviszi Mesit egy bevásárló körútra. Lili eufórikus állapotba kerül, amikor közben megtalálja a tökéletes ajándékot a kisfiának.

Evelin reggel egy újabb szuper lehetőséggel lepi meg Rolandot egy bárral kapcsolatban, aminek a megvételéről este tárgyalhatnának. Roland örömébe azonban keserűség vegyül, amikor meghallja, ahogy Bori odarendeli Ákost a házba, és az orra előtt flörtöl vele. Féltékenységében mindkettejük előtt megalázza magát, dacból igent mond Bence ünnepi piálására és teljesen elfelejti a bárban megbeszélt találkozót, ahol végül jól elkésve és irtó részegen jelenik meg.

Gábornak leesik az álla, amikor reggel az anyjával együtt kidobják a lakásából, mivel a főbérlője rájött, hogy ő és Lali meghamisították a Stradukowsky-képet. Mindennek tetejébe később még a festmény vevője is felbukkan és vissza akarja kapni a pénzét. Miközben Gábor anyja a fia háta mögött már be is rendezkedik az albérletben, addig Gábor zaklatottan bevallja Joe-nak, hogy neki nem jöhet szóba az, hogy visszaköltözzön az albérletbe: akkor végérvényesen egy csődtömegnek érezné magát. Amikor azonban egy műhelyben töltendő éjszaka áll előtte, akkor Gábor kénytelen fogcsikorgatva elszánni magát a visszaköltözésre.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb lili#énb szofi#szülő#gyerek#hír#anyaság#kutya

Címlapról ajánljuk