Éjjel-Nappal Budapest

Tamara Szofinak: „Nekem a barátom ne adjon ultimátumot: felmondok…”

rtl.hurtl.hu

2018. november 13. 21:40

Joe konfrontálódott Ádámmal. Tamara megfeledkezett a fodrászatról. Marci megpróbálta lenyűgözni Rolandot.

Reggel Szofinak és Tamarának sikerül megegyeznie abban, hogy Tamara legalább kipróbálhatja, hogy sikerül-e összeegyeztetni a két részmunkaidős állását. Azonban az esküvőszervező ügynökségnél töltött első napján teljesen megfeledkezik a műszakjáról fodrászatban, nem megy be dolgozni, ezért kénytelen elnézést kérni Szofitól. Szofi nagyon mérges a barátnőjére, és követeli Tamarától, hogy válasszon: fodrászat vagy esküvőszervezés?
 

A Reni letartóztatása utáni reggelen Joe alig tudja féken tartani Ádám iránt érzett gyűlöletét, és meggyanúsítja a férfit, hogy ő csempészte a drogot Reni cuccai közé. Amikor Renit végre szabadon engedik, együtt el akarnak menni Patríciához, hogy elhozzák Simit. Ezután újabb csapás éri őket: Ádám magával vitte a gyereket, és a gyermekfelügyeleti jogra pályázik.
 


Marci elhatározta, hogy követi a bátyját Bécy házába, de Bence lakótársai – elsősorban Roland – nincsenek igazán elragadtatva ettől az ötlettől. Marci be akarja bizonyítani Rolandnak, hogy az albérletben mindenki csak jól járna vele: miután meghallotta, hogy Roland mennyire királynak tartja az asztali focit, elhatározza, hogy elcseni az udvari tárolóban elhelyezett csocsót Tamástól és Szofitól. Némi ügyeskedés után valóban el is viszi azt a másik lakásba, Roland azonban egyáltalán nincs lenyűgözve, és Tamás is értesül a lopásról.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#reni#felügyeleti jog#ultimátum#szofi#munka#marci#roland#lopás

Címlapról ajánljuk