Éjjel-Nappal Budapest

Borit már az első napján kirúghatják új munkahelyéről?

rtl.hurtl.hu

2018. október 15. 22:00

Lili az anyaságtól való félelmeivel küszködött. Lali változáson esett át. Bori bajba keveredett az első munkanapján.

Bori az első munkanapján a fitnesz stúdióban engedély nélkül megtart egy edzést, amikor az egyik női edző hirtelen beteget jelent. Az edzés alatt az egyik női résztvevő a kimerültségtől elájul és Bori nem igazán tudja kezelni a helyzetet. Bori szexi munkatársa, Zoli a segítségére siet, és később megvédi a lányt a főnöknél is, így megakadályozza Bori kirúgását. Miután Bori megígéri Zolinak, hogy egy ital mellett mond köszönetet a fiúnak, Zoli nem sokkal később a fitnesz stúdió bárjában követeli a „megígért randevút”.
 


Lali kelletlenül hagyja, hogy Dalma rábeszélje őt arra, hogy változtasson a kinézetén és a flörtölési és felszedési módszerét is gondolja át. Új ruhákban és új flörtölési technikákkal felszerelkezve, Lali szerencsét próbál egy bárban és sikerrel jár – Vicánál. Az albérletben nagyon forró a levegő Lali és Vica között, Lalinak sajnos túlságosan is. Lali randevúja kínos véget ér.
 


Karesz lelkesen készülődik Lili és a kisfia érkezésére, akikért ma kell elmennie a kórházba. Megérkezve a kórházba Karesz csalódott lesz, amikor megtudja, hogy Lilinek és a fiának még egy éjszakát a bent kell tölteniük. Ráadásul Lilinek egyre inkább nehezére esik törődni a kisfiúval. Karesz gondoskodóan megpróbálja eloszlatni Lili félelmeit amiatt, hogy nem lesz jó anya.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#lili#csajozás#átalakítás

Címlapról ajánljuk