Éjjel-Nappal Budapest

Karesz és Lili szülők lettek!

rtl.hurtl.hu

2018. október 12. 22:00

Megszületett Lili és Karesz gyermeke. Teó inspirálta Rolandot. Tamara elkezdte szervezni Bécy-ék esküvőjét.

Az egész éjszakás vajúdás után, reggel Lilinél végre megérkeznek a tolófájások, és szerencsére kiderül, hogy nincsen szükség császármetszésre. Végül a baba egészségesen megszületik! Lili Taddeusnak nevezi el a kisfiát, ám Karesz iránti tiszteletből és hálából, második keresztnévként a Károlyt adja a picinek. Később Lili kiönti a szívét Mesinek az anyasággal kapcsolatban.
 


Roland újabb próbálkozást tesz Bori visszahódítására, de keservesen pórul jár. Ráadásul a munkahelyén is úgy érzi, hogy csak szenved az elviselhetetlen főnöke miatt. Mikor váratlanul megjelenik Teó a bárban, Roland iszogatni kezd vele és visszasírja a régi önmagát, aki magabiztos és sikeres volt a nőknél. Teó unszolásának köszönhetően Roland megpróbálja újra életre kelteni régi énjét és felszedi az egyik vendéget, akivel aztán este bulizni is elmegy.
 


Tamarának erőt kell vennie magán, hogy kézbe vegye Bécy esküvőjének szervezését. Szeretne néhány javaslatot tenni az esküvői helyszínnel kapcsolatosan, de sem Bécy, sem Isabel nem foglalkoznak Tamara terveivel. Később a menyasszonyi ruhapróba is feszültségekkel telve zajlik, ami végén Tamara és Isabel összekapnak. Tamara később hazaérve sokkosan tapasztalja, hogy Isabelnek az az ötlete tetszett meg, amit viccből javasolt.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#lili#baba#szülés#kisbaba#isabel#bécy#roland

Címlapról ajánljuk