Éjjel-Nappal Budapest

Joe: „Nem akarom, hogy Orsi elinduljon a lejtőn…”

rtl.hurtl.hu

2018. október 1. 22:00

Orsi eltűnt az albérletből. Tamás kiszolgáltatott helyzetben volt a balesete után. Tamara egy napra befogadott egy kiskutyát.

Az albérlet lakói megrémülnek, amikor Joe reggel felfedezi, hogy Orsi eltűnt az éjjel. A lakótársak közösen elindulnak Orsi keresésére. Amikor Joe és Bence végül rátalálnak a kimerült és részeg Orsira az utcán, akkor Joe fájdalmasan tudatára ébred annak, hogy az unokahúga mennyire szenved az anyjával kialakult helyzettől. Ekkor Zsuzsa felbukkanása a lakásban csak még inkább olaj a tűzre.
 


Tamást a balesete óta a lakótársai egymásnak passzolják le. Mindenki segítségére rászorul. Ez feszültségeket szül a lakók között. Reggel Bécy éppen ünnepelné, hogy egy hónapja ismeri Isabelt, amikor Marci lepasszolja neki Tamás fürdetését. Tamás koloncként főnöke nyakán marad, és a becsípett Bécy kelletlenül elviszi orvoshoz. Az orvosnál tett látogatás után azonban egyből magára hagyja Tamást egy szexi begipszelt lábú lány miatt. Ezt követően Tamás Marcihoz fordul segítségért, a fiú barátai azonban csúnyán megszívatják őt.
 


Tamara összeveszik Tivadarral, amikor barátja akarata ellenére gondjaiba veszi Tivadar egyik ismerősének a kutyáját. Godzilla, a chihuahua széttépi egy vendég sálját, egy másik vendégnek pedig tönkreteszi a drága designer táskáját.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#orsi#gyámügy#szivatás#bécy#marci#kutya

Címlapról ajánljuk