Éjjel-Nappal Budapest

Roland nem tudott ellenállni Bori szexi produkciójának

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 9. 21:30

Roland félt Bori segítségét kérni. Bence elhatározta magát Orsival kapcsolatban. Gábor megleckéztette Kareszt.

Annának csomagja érkezik a Bécy házba, Roland pedig úgy dönt, elviszi a lánynak a csomagot. Roland összetűzésbe kerül Sanyával, Anna pedig érzékelteti vele, hogy nem kívánatos személy náluk. A rossz napot csak tetézi, hogy Rolandnak céges ünnepséget kell rendeznie, viszont a rendezvényre szerződtetett táncosnő nem tud elmenni. Végül Roland háta mögött Evelin behívja Borit táncolni.
 


Orsi maga alatt van, amikor reggel egy telefonbeszélgetés során megtudja Bencétől, hogy elhagyta a várost, és vissza se jön többé. Mikor aztán később véletlenül Bence és Orsi mégis összetalálkoznak, a fiú kitálal: ha ki akar békülni Marcival, akkor ők ketten Orsival nem láthatják egymást többé. Ezután Orsi Joe-hoz fordul tanácsért.
 


Gábor a műhelyben csúnyán összeszólalkozik Karesszel, mert Karesz kikéri magának, hogy mindig csak a legrosszabb munkát bízzák rá. Gábor végül egy roncsautó csomagtartójába zárja Kareszt, hogy megnyugodjon, majd elmegy Dalmával ebédelni. Amikor visszaérnek az ebédszünetről, megáll a szívük a rémülettől: A megbeszéltnél korábban jöttek az autóért, és már úton vannak vele a roncstelepre!
 

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#bori#szex#bence#orsi#marci#vita#gábor#dalma

Címlapról ajánljuk