Éjjel-Nappal Budapest

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 7. 21:30

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Bence és Orsi egész éjjel Marcit keresték, sajnos sikertelenül. A fiú hosszabb kutatás után sem kerül elő, de aztán Bence kap tőle egy SMS-t, amiben arra kéri őt a testvére, hogy egyedül jelenjen meg a megadott helyen. Bence páni félelemmel rohan oda Orsival, mert attól tartanak, hogy Marci kárt akar tenni magában. Egy emeletes ház tetején drámai jelenet zajlik le a két testvér között.
 


Reggel Lali, akinek már nagyon elege van a szórólapozásból, elhatározza, hogy munkát fog kérni Bécy-től. Bécy először elutasító, de végül alkalmazza Lalit sofőrnek és mindenesnek. Elmagyarázza neki, hogy egy romantikus szakítós randit akar rendezni Gyöngyi számára. Lali egy elegáns autóval be is állít a mit sem sejtő Gyöngyihez, hogy elvigye a randevú helyszínére. Útközben azonban egy kisebb balesetet szenvednek.
 


Dani reggel kocogás, később pedig shoppingolás közben is belebotlik Lilibe, ám a fiú azt gondolja, hogy Lili követi őt. A sportboltban egy szerencsétlen véletlen következtében Danit tolvajnak nézik, és végül Lili tudja csak kimenteni őt a helyzetből, amivel újabb lehetetlen szituációba kerülnek. Lili ugyanis azt hazudja, hogy megindultak a szülési fájdalmai. Két nagyon segítőkész rendőrrel hozza őket össze a sors, akik még a kórházba is el akarják őket szállítani, és végül alig tudnak tőlük megszabadulni.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bence#marci#öngyilkosság#fenyegetés#orsi#kapcsolat#bécy#gyöngyi#szakítás#dani#lili

Címlapról ajánljuk