Éjjel-Nappal Budapest

Teó lebuktatta Bence titkos kapcsolatát Marci előtt

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 6. 21:30

Teó lebuktatta Bencét és Orsit. Dani visszatért az iskolába. Lali versengeni kezdett Karesszal.

A pókerezés katasztrofális következményei miatt Bence felszólítja a testvérét, hogy szakítsa meg a kapcsolatot Teóval. Amikor Marci hosszas töprengés után ráveszi magát, akkor Teó rémülten belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba, hogy ne veszítse el Marcit és leleplezi előtte Bencét és Orsit.

Dani visszatérhetett a suliba, de rá kellett jönnie, hogy a diákok már nem tudnak tisztelettel tekinteni rá. Mindennek a tetejébe a suli után Lili is ráakaszkodik, és tudni akarja, hogy ment a napja. Dani meg akar szabadulni Lilitől, de amikor a lányt hirtelen elfogja a rosszullét, akkor Daninak megesik rajta a szíve, és felelősségteljesen hazakíséri. Amikor aztán a hajóhoz érve Lili hirtelen megfogja Dani kezét és a saját hasára, a rugdalózó magzatra teszi, akkor Daniban titkon felébrednek a Lili és a baba iránti érzelmei.

Lali megbántódik, amikor Joe nem őt, hanem Kareszt bízza meg a szórólapozással egy kedvezményakció kapcsán. Féltékenységében eléri, hogy ő is szórólapozhasson és be akarja bizonyítani Joe-nak, hogy ő jobb Karesznél. Amikor azonban a szórólapozás során Lalit tolvajnak tartják és megfenyegetik, Karesz siet a segítségére.

#Éjjel-Nappal Budapest#marci#bence#orsi#titok#szerelem#szex#testvérek#dani#lili#baba#terhesség#verekedés#lopás

Címlapról ajánljuk