Éjjel-Nappal Budapest

Marci a kocsmába akar költözni Teóhoz

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 2. 21:30

Bence félteni kezdte Marcit. Anna aggódott, hogy Sanya újra erőszakos lesz. Dani idézést kapott az iskolától.

Amikor Marci bejelenti, hogy Teóhoz akar költözni a kocsmába, Bence pánikba esik és attól tart, hogy mi lesz, ha Teó lehúzza magával Marcit is. Bence teljesen kiborul ettől a helyzettől – különösen akkor, amikor megtudja, hogy időközben Marci ellopta Teó számára Tamás jegygyűrűjét és kezdőtőkeként akarja használni egy pókeres körben. Eközben ráadásul Bence Orsival is összekap, a lány pedig majdnem kitálal Marcinak kettejük kapcsolatáról.
 


Anna aggódik, mert Sanyának lassan az idegeire mennek a hostelben töltött szürke hétköznapok és az elhúzódó lakáskeresés. Lilihez menekül, mert Sanya egy korábbi kifakadása után attól tart, hogy a fiú megint úgy fog viselkedni, mint régen.
 


Dani reggel kap egy levelet, amelyben egy idézés van az iskolai fegyelmi tárgyalásra: Egy tanítványával való szexuális visszaéléssel vádolják, és ha Xénia továbbra is ragaszkodik a saját verziójához az éjszakával kapcsolatban, és igaznak bizonyul a vád, a bíróságon is feljelentik. Roland azt tanácsolja Daninak, hogy egyszerűen feküdjön le megint Xéniával, hogy a lányt jobb belátásra térítse, de Dani számára ez szóba sem jöhet. Mikor aztán mégis megpróbálkozik ezzel a taktikával, Nia kidobja őt, este pedig még a diákjai is belekötnek Daniba az eset miatt.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bence#marci#anna#dani#xénia#vita#kapcsolat#szerelem#lopás

Címlapról ajánljuk