Éjjel-Nappal Budapest

Orsi Bencének: „Abban a csókban érzelem volt, ne tagadd…”

rtl.hurtl.hu

2018. június 29. 21:30

Teó beolvasott Tamara anyjának, aminek majdnem végzetes következményei lettek. Orsi rájött, miért kerüli őt Bence. Gábor csapdát állított Lalinak.

Miután Gyöngyi és Tamara összevesztek Teó viselkedése miatt, a férfi úgy döntött, beolvas párja édesanyjának. Ezért Teó elment Gyöngyihez és keményen kiosztotta, miután azonban elsétált a nőtől, Gyöngyi szívrohamot kapott.

Orsi még mindig ki volt borulva, miután Bence a medencés bulin ismét megcsókolta őt. Habár Bence ismét kitért egy tisztázó beszélgetés elől, Orsi most már meg volt győződve róla, hogy Bence érez valamit iránta. Amikor ismét szembesítette ezzel Bencét, Orsiban feltámadt a gyanú, hogy Bence csak azért löki el őt magától, hogy megvédje a testvérét. A Marcival szemben érzett lelkiismeret furdalása miatt Orsi végül nehéz szívvel szakított a fiúval. Evelin azt mondta az összetört Orsinak, hogy mindent jól csinált és hogy küzdjön Bencéért, ám Orsi nagyon tanácstalan volt.

Lali egyre jobban kivirult a tehenes projektjében és már egy weboldalt is létrehozott, ahol eladásra kínálta Gizike részeit. Amikor Lali, aki elvakultságában már azt gondolta, hogy Gizikét zaklatja a többi tehén a mezőn, felszerelt egy webkamerát az istállóban, Gábor egyre biztosabb lett abban, hogy az állatbarát Lali soha nem lesz képes levágatni Gizikét. Egy döbbenetes trükkel este csapdát állított Lalinak…

#Éjjel-Nappal Budapest#anyós#szívroham#vita#orsi#bence#marci#szakítás#szerelem#gábor#tehén#gizike

Címlapról ajánljuk