Éjjel-Nappal Budapest

Bence: „Az első találkozásunk óta szerelmes vagyok Orsiba…”

rtl.hurtl.hu

2018. június 18. 21:30

Anna és Roland szembenéztek a valósággal. Teó gyanakodni kezdett Bence furcsa viselkedése miatt. Tivadar miatt káoszba fulladt Tamás és Szofi esküvői tortakóstolása.

Reggel Anna és Roland úsztak a szerelemben, de szembe kellett nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatértek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keveredtek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaértek, már késő volt. Sanya súlyos sérülésekkel feküdt a földön. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség és a mentők. Roland azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vallott.

 

Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakított Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerzett, és rögtön gyanakodni kezdett. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálta lerázni a testvérét és a munkára hivatkozott, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észrevette, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzta Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenvedett a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadta Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudott Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatta.

 

Szofira és Tamásra nagy esküvői tortakóstolás várt, ami azonban teljes káoszba fordult: a túlságosan is lelkes Tivadar, akit Szofi lelkiismeret-furdalásból hívott meg, hogy elterelje a figyelmét a szerelmi bánatáról, túlzottan is beleavatkozott az események menetébe. Szofi beolvasott neki, amivel azonban nagyon megbántotta őt. Szofi, hogy megvigasztalja, egy hirtelen ötlettől vezérelve felkérte Tivadart, hogy legyen az esküvői tanúja.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#anna#roland#szerelem#bori#vita#verekedés#kórház#rendőrség#marci#orsi#bence#szofi#esküvő

Címlapról ajánljuk