Éjjel-Nappal Budapest

Anna és Roland lefeküdtek egymással

rtl.hurtl.hu

2018. június 15. 21:30

Anna megsérült az erdőben. Dani mélypontra ért. Bence megzavarta Marci és Orsi közös napját.

Annának elege volt a bezártságból, ezért elindult egyedül az erdőbe. Útközben azonban kibicsaklott a bokája, és félt tőle, hogy eltévedt. Anna átkozta Rolandot és az idióta húzását, hogy ide hozta. Eközben a fiú nekiállt keresni Annát, akit meg is talált, hogy aztán hősiesen visszacipelje őt a menedékházba. Ott miközben ápolta, Roland ismét szerelmet vallott Annának, a lány pedig nem tudta tovább tartani magát, engedett Rolandnak és lefeküdt vele.

Tamás reggel meglátogatta Danit, mert már nagyon aggódott a barátja miatt, de Dani nem tartott igényt a támogatására. Nem sokkal később Karesz állított be, hogy elvigye Lili maradék holmiját a házból. Dani ekkor fájón rádöbbent, hogy mostantól Karesz veszi át azt az apaszerepet, amibe ő már teljesen beleélte magát. Hogy fájdalmát elnyomja, futni ment Tamással, de annyira belehúzott, hogy végül kimerülten rogyott össze. Ekkor mégis kiöntötte szívét Tamásnak, miközben tudatosult benne, hogy csak az segíthet rajta, ha gondolatait és kérdéseit tisztázza Lilivel. Dani fel is kereste a lányt, de pont egy meghitt pillanatot zavart meg Lili és Karesz között.

Amikor Bence reggel ismét levegőnek nézte Orsit, a lány begurutl, és tüntetőleg kizárólag Marcival akarta tölteni a napot. Ezért igencsak mérges lett, amikor váratlanul betoppantak Bence és a barátai az albérletbe, hogy bulizzanak egyet. A nap során, a vidámság és szórakozás közben Orsi és Bence lassan ismét közelebb kerültek egymáshoz. Üvegezés közben még csókolózniuk is kellett, mire Orsi ismét összezavarodott, Marci pedig féltékeny lett a bátyjára

#Éjjel-Nappal Budapest#anna#roland#szex#erdő#kapcsolat#szerelem#dani#lili#terhesség#baba#orsi#marci#bence

Címlapról ajánljuk