Éjjel-Nappal Budapest

Lali: „Minek örüljek? Hogy Joe felbontja a régi családomat?”

rtl.hurtl.hu

2018. május 10. 23:00

Joe fenyegető üzenetet kapott. Marcit meglepetésként érte bátyja érkezése. Bori szexi meglepetéssel készült Roland szülinapjára.

Joe tisztázta a barátaival, hogy ideje hazamenniük, mire Lali kétségbeesett akcióba kezdett, és egy kővel bedobta a házuk ablakát. Lali úgy tüntette fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborult az agya, és szembeszállt a falusiakkal, és bár a falubeliek tagadták, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, helyeseltek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választotta el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderült, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe haragja elszabadult, amint megtudta az igazat.

Marci még mindig szomorkodott Orsi miatt. Ekkor meglepetésszerűen felbukkant a bátyja, Bence. Marci nem akart bánatosnak mutatkozni, így adta a lazát a testvére előtt. Bence Marci barátaitól tudta meg, hogy Orsi hagyta el Marcit anélkül, hogy egyszer is lefeküdtek volna egymással. Marci bizonyítani akart a bátyjának, ezért miután Orsi újra kikosarazta, ellopta Evelin egyik bugyiját, és azt állította, hogy vele feküdt le.

Roland nem sejtette, hogy Bori egy szexi meglepetéssel készül neki a szülinapja alkalmából, ezért spontán elhatározásból elment Annával az uszodába. Míg Roland Annával egy önfeledt napot töltött együtt, addig Bori erotikus meglepetést tervezett Rolandnak, meztelen testén szusit akart feltálalni neki!

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#regina#vidék#költözés#marci#orsi#szerelem#szakítás#kapcsolat#roland#anna#bori#szexi#születésnap#sushi

Címlapról ajánljuk