Éjjel-Nappal Budapest

Alexa mindent megtett, hogy beindítsa karrierjét

rtl.hurtl.hu

2016. december 1. 19:50

Alexa rosszkedvű volt, mert hiába vannak új számai, menedzser híján nincsenek normális fellépései. Paula Barbival együtt rábeszélte, hogy próbálkozzon be Bécynél.

Alexa teljesen elkeseredett mikor a vendége lemondta az időpontját, így kénytelen volt egész nap fellépéseket szervezni, amikkel szintén nem állt valami fényesen. Paula és Barbi próbálták biztatni a lányt, aki azonban menedzser nélkül kilátásnak tartotta a helyzetét.

Paulának ekkor jutott eszébe egy elég extrém ötlet, hogy Alexa kérje meg Bécyt, hogy hadd lépjen fel a klubban. A lányok azzal próbáltak érvelni, hogy most az énekes lány használhatná ki Bélát.

Később mivel Barbiéknak sikerült meggyőzniük Alexát, a lány el is ment a klubba, hogy beszéljen Bécyvel. Bár a férfi elég lekezelően viselkedett Alexával, a lány felvázolta Bélának, hogy újra az énekesi karrierjére koncentrál, amihez vannak új számai is.

Bécyt nem igazán hatotta meg a lány lelkesedése, ezért elhajtotta Alexát.

 


Miközben Alexa távozott, összefutott Magdával, aki nem értette mit keresett a lány Bélánál. Mikor a férfi elmondta a nőnek, hogy Alexa fel akar lépni a klubba, Magdi jó ötletnek tartotta.

Bécy Magda hatására- némi hátsószándékkal - eredt Alexa után, hogy adjon neki egy esélyt: Alexának estig volt ideje egy profi színpadi showt a klubba varázsolnia, hogy meggyőzze vele Bélát.

Estére Alexa szerzett két táncos fiút, akikkel begyakoroltak egy számot és már izgatottan várták, hogy felléphessenek, ám Béla megváratta őket. Tamás úgy vélte, a férfi nem is fog eljönni a találkozásra, de Alexa nem akarta csak így feladni a dolgot.

Végül Bécy is megjelent Alexa pedig előadta az egyik új számát.

A szexis produkció mindenki tetszését kivívta, kivéve Béláét, aki szerint a lány előadása nem elég a klub színvonalához.

Tomi és a többi alkalmazott próbálta meggyőzni Bécyt ennek az ellenkezőjéről, de az üzletvezető hajthatatlan volt.

 


Mikor Alexa számon kérte a férfin, miért ilyen kicsinyes vele szemben, Béla bevallotta, hogy csak bosszút akart állni a lányon, erre Alexa felpofozta Bécyt, majd dühöngve elviharzott.

A lány letörten ért haza, és a szintén magába fordult Barbinak mesélte el szomorúan, hogyan verte át Béla.

 

Eközben: Karola kishúga úgy tűnt még sem olyan ártatlan, Robi pedig félreértette Barbi közeledését.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#bécy#barbi#énekesi karrier#klub#fellépés#produkció#próbálkozás#magda#bosszú

Címlapról ajánljuk