Éjjel-Nappal Budapest

Sára nagy lépésre szánta el magát

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 29. 21:20

Mivel Sári és Karesz folytatták a veszekedést, Sári úgy döntött, hogy kiköltözik az albérletből. Bár Patriknak kicsit gyors volt ez a tempó, és neki is megvoltak a maga kétségei afelől, hogy Sári nem csak dacból döntött-e így, mégis melléállt…

A reggeli során Karesz elkezdte kóstolgatni Sárát a költözés miatt, mert a lány hajthatatlan volt abban, hogy kiköltözzön a lakásból. Karcsi önzőnek titulálta Sárit, amiért nem veszi figyelembe Zsófit és hálátlanul viselkedik velük szemben. Sári úgy gondolta, Karesznak inkább segítenie kellene, ahelyett, hogy hátráltatná és zsarolná őt.

 


Később a lány a gondjai miatt a munkahelyén sem boldogult, így amikor Patrik megérkezett, látta Sárin, hogy valami nincs rendben. Sári végül elpanaszolta problémáit párjának és felvetette, mit szólna a fiú ahhoz, ha minél hamarabb beköltözne hozzá. Patrik először meglepődött, majd elmagyarázta a lánynak, hogy nagyon szeretné, ha Sári és Zsófi beköltöznének hozzá, illetve szerette volna, ha a lány édesanyja és Joe is beleegyeznek a dologba és találkozhatna is velük. A szerlmesek úgy döntöttek elmennek bevásárolni, hogy megvendégelhessék Sára családját egy vacsorára.

Az ételt Patrik készítette, miközben Sári anyja tesztelte őt, de látszólag nagyon szimpatikus volt számára a fiatalember. Nemsokára Joe és Barbi is megérkeztek, így Patrikék bejelenthették, hogy összeköltöznek. Joe kicsit gyorsnak érezte a beköltözést, de Sári anyja el volt ragadtatva, hogy Karcsiék után végre jobb körülmények közé kerül a lánya és az unokája. Barbi is nagyon örült, és Patrik is szimpatikus volt számára, ezért nem igazán értette a férje miért akadékoskodott.

 


A vacsora után Joe kettesben beszélgetett el Sárival, amíg a többiek a játszószobában vigyáztak Zsófira. A férfi elmondta a lánynak, hogy bár Patrik kifejezetten jó benyomást tett rá, úgy érzi elsietik a költözést, illetve azt tanácsolta Sárának, hogy jól gondolja meg, és vegye figyelembe azt is, mi a jó a gyerekének.

A nap végére a lány összepakolta a cuccait Kareszéknál. Liza próbálta lebeszélni  Sárit,  és megkérte köszönjön el a duzzogó Karesztól, aki először rá se nézett a távozni készülő Sárira, majd könyörgött neki, hogy ne menjenek el. Sára megpróbálta elmagyarázni Karcsinak, hogy neki tovább kell lépnie és ahhoz arra van szüksége, hogy kiköltözzön tőlük.

Miután a lány elment, Karesz még az este folyamán sem tért egészen magához, a fiú nagyon elkeseredett, amiért elvesztette a barátját, Liza viszont a dolog jó oldalát szerette volna nézni és felajánlotta Karesznak, hogy költözzenek be Sáriék volt szobájába, a srác azonban hallani sem akart róla.

#Éjjel-Nappal Budapest#sára#patrik#zsófika#barbi#liza

Címlapról ajánljuk