Éjjel-Nappal Budapest

Nagymamája rabolta el Sári kislányát

rtl.hurtl.hu

2016. február 24. 19:50

Sári volt férjének édesanyja igen fifikásan cselezte ki Barbit és vitte el a kicsi Zsófit úgy, hogy Sári az egészről semmit sem tudott. Sáriék később megtalálták a nőt, aki mindenki megdöbbenésére rendőrt hívott a lányra.

Mivel Milán és Karesz árubeszerző túrára indultak, Sári pedig egy tréningen vett részt, Barbira vigyázott a kis Zsófira. Amint a srácok leléptek megjelent Éva, Balázs édesanyja, aki Sárit kereste.

Állítása szerint úgy beszélték meg korábban, hogy aznap ő vigyáz a kicsi Zsófira. Barbi nem értette a kavarodást, de mivel a kislány nagymamájáról volt szó, átadta neki Zsófit.



Miután Kareszék megérkeztek az árubeszerzésből Barbi elmesélte nekik, hogy Zsófit elvitte Éva. A srácok jóformán kifakadni sem tudtak, mivel rögtön megérkezett Sári is a hajóra, akin totális pánik uralkodott el a hír hallatán. A legrosszabbra gondolt: Éva Spanyolországba akarja szöktetni Zsófit.

Besötétedett, Zsófinak pedig nyoma sem volt még. Sára és Robin a nő lakásánál próbálkoztak, a csengetésre viszont senki sem reagált. A nő végül babakocsit tolva tűnt fel a járdán, amiben Zsófi aludt. Sáriék nekiestek a nőnek, gyermekrablással vádolták, Éva pedig felháborodottan utasította vissza a vádakat, hiszen nagymamaként - állítása szerint - joga volt ahhoz, hogy az unokáját elvigye. Sári ezen mégjobban felbőszült, majd egyszerűen őrültnek nevezte Évát. Az adok-kapokba Robin is beszállt, ezután Éva gúnyos megjegyzéseket tett a lány új barátjára. Sári eltolta a nagymamát a babakocsitól, miközben Éva bírósági feljelentéssel fenyegetőzött.



Miután hazaértek, Sárit felhívta Balázs, a lány pedig kérdőre vonta volt férjét az édesanyja tettei miatt. Abban a pillanatban Éva két rendőrrel rontott be Sáriék lakásába. Először Robint gyanúsította meg azzal, hogy fellökte őt, sőt még a táskáját is el akarta lopni, Sárit pedig gyerekrablással vádolta. Éva üvöltve közölte Sárival, hogy szerinte alkalmatlan a gyermeknevelésre, sőt mi több, egy koszfészekben neveli a kislányt, majd kijelentette: el fogja venni Zsófit Sáritól.



Késő este aztán váratlanul Balázs toppant be a lakásba, elnézést kért az édesanyja miatt és bejelentette: végleg feladja a harcot Zsófiért, és lemond a felügyeleti jogáról.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#Balázs#eva#zsófi baba#gyermekrablás

Címlapról ajánljuk