Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. február 24.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 24. 19:45

Maja helyett Tamarát látják szívesebben az albérletben. Balázs lemond Zsófi baba kizárólagos felügyeleti jogáról. Lali tovább kergeti az álmait Ausztriában.

Gábor reggel még mindig haza akar utazni, de Lali meggyőzi Gábort, hogy ha már Ausztriában vannak, síeljenek kicsit, aztán felszállhatnak a buszra.  Lalinak esze ágában sincs feladni az álmát, inkább elássa a pénztárcáikat, amiket Gábor bosszúságára nem is találnak meg. A két fiú összeveszik, és szétválnak útjaik. Lali véletlenül összefut pár Csóró Lali-rajongóval és azt reméli, hogy a segítségükkel sikerül fellépnie a hűttében. Gábor megismerkedik a csinos Hildával, aki meghívja a férfit a házába. Lali hiába próbálkozik, hogy lejátsszák a zenéjét, elzavarják, és szem elől téveszti az állítólagos rajongóit. Kétségbeesetten felhívja Gábort, aki odarendeli Lalit Hilda luxusházába.

Reggel váratlanul megérkezik Tamara: közli, hogy egyelőre Budapesten szeretne maradni. Maja roppant féltékenyen reagál Tamara felbukkanására. Később a Frufruban azt is megtudja Pauláéktól, hogy Marci és Tamara közt nyilvánvalóan több van egy egyszerű kalandnál, este az albérletbe visszatérve pedig leesik az álla, amikor megtudja, hogy a lakók nem őt, hanem Tamarát szavazták meg új lakótársnak. Maja mérgesen beolvas Tamarának, a szemére vetve, hogy csak szórakozik Marcival.

Sárinak el kell mennie egy munkakeresési tréningre, és aznap Karesz és Milán sem érnek rá a gyerekre vigyázni, ezért Barbit kéri meg. Miután azonban a fiúk magára hagyják Barbit Zsófival, váratlanul felbukkan Éva, és előáll egy állítólagos nagymamás nappal, mire Barbi átengedi neki a gyereket. Sári, amikor ezt megtudja, dühbe gurul, és szemrehányást tesz Barbinak, majd Robin segítségével, kissé erőszakosan visszahozza Zsófit, mire Éva feljelenti őt. Este Balázs felkeresi Sárit, és közli, hogy belefáradt a huzavonába: lemond Zsófi kizárólagos felügyeleti jogáról.
#Éjjel-Nappal Budapest#Balázs#robin#felügyeleti jog#ausztria

Címlapról ajánljuk