Éjjel-Nappal Budapest

Ők az ÉNB legszexibb szereplői!

rtl.hurtl.hu

2015. november 6. 11:06

Falatnyi bikiniben pózoló, szuper szexi csajok, és izmos, sármos fiúk . A Fókusz az Éjjel-Nappal Budapest történetének legszexibb bombázóját, és legjobb pasiját kereste. A nézők szerint az ÉNB legdögösebb csaja Maja, míg a sorozat legjobb pasija Milán!

A jelöltek között ott volt a sorozat ázsiai származású szépsége, Alexa akinek nem rég jelent meg legújabb, Bang Bang című klipje.
Alexa:” Itthon is millió egyszer járkálok meztelenül, mert igy érzem jól magam!”



A TOP10-be belekerültek olyan szereplők is,  akik már nincsenek a sorozatban. Ilyen volt Anikó is, aki nem egyszer mutatta meg magát ledérebben.
Anikó- “ Az, hogy állandóan ezt csináljam, nem biztos hogy menne nekem, én szeretem azt , hogyha van olyan munkám is, ami kicsit megterhelőbb. “



Az ÉNB mindenkori legjobb nője Maja lett, aki nagyon hálás a szavazatokért.
Maja- “ Borzalmasan jól esik, és nem igazán értem, mert hát nagyon szép és jó testű lányok vannak még ebben a sorozatban. “  



Lássuk, mit mondtak a srácok! Marci, Kristóf, Lali Dávid és Milán. Mindannyian az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, akik nap mint nap szórakoztatnak minket a képernyő előtt, na és persze vitathatatalnul jóképűek.

Kristóf- „Nekem könnyű csajozni, mert a szövegem is jó, a külsöm is megvan. Én még soha nem voltam 5., úgyhogy most ezt is megkaptam. Felrakom a polcra, és nagyon szépen köszönöm azoknak, akik szavaztak rám, és így becsúsztam farvizen az élbolyba. Én reggelente 3,5 másodperc alatt készülök el, abszolút nem vagyok az a pepecselős. Az edzések miatt mondjuk el tudok keseredni ,és el is tudom sírni magam a tükör előtt ,hogy hogy nézek ki…de nem olyan vagyok mint a Marci.”



Lali-„ Az, hogy a Kristófot legyőztem, mondjuk az elég durva, nem gondoltam volna. Örülök is meg nem is, olyan fura érzések kavarognak bennem. A külsőmre is sokan mondják azt, hogy talán nem túl előnyös. A testem is olyan amilyen, a hasam inkább nagy mint kockás, tehát így ezekkel az adottságokkal nem egyszerű csajozni, azért próbálkozom, nem adom fel, töretlenül kitartok amellett, hogy nekem lesz egy hosszútávú, biztos kapcsolatom Jennifer Lopezzel, de meglátjuk mi lesz, az életre bízom. Szemöldököt szedek, viszonylag gyakran járok fodrászhoz mostmár, régen szerettem ha jól megnő, és ilyen göndör bongyori frizurám lesz, de mostmár inkább törekszem arra, hogy divatos legyen a frizkóm... bár sokkal több csajt ez sem hozott.”



Marci:- „Soha nem csajoztam úgy, hogy  bemegyek egy szórakozóhelyre, és akkor kinézek egy lányt, és tuti, hogy oda megyek hozzá. Világéletemben úgy alakítottam a dolgokat, eseményeket magam körül, hogy úgy is beszélgetni fogunk, aztán abból lesz,  ami lesz. Nekem az első kritérium a haj. Elnézést a rövid hajú hölgyektől, de nálam a rövid haj az annyira nem élvez prioritást, inkább a hosszú haj, amúgy meg nyilván az ápoltság, a kézfej, a lábfej, szerintem ezek nagyon fontos dolgok.

http://cdn.rtl.hu/010/327/image_10327426


Dávid- „Ha hiú nem is annyira vagyok, bár tudok az lenni, de viszont nagyon szeretek öltözködni... azt kimondottan bírom. Mondjuk úgy, hogy van egy alap sztenderd amit magamtól elvárok, de ezt nem csinálom túlzó mód, szerintem normális keretek között tartom ezt is. Nekem nagyon fontos az, hogy legyen szép mosolya egy lánynak, és legyen jó humora."



Milán- „Konkrétan el sem hiszem, nem is tudom, hogy mit mondjak, mert soha nem gondoltam, hogy a kis kiló kenyér fejemmel én lehetek az első  Marcit meg Kristófot is leelőzve, úgyhogy igazából nagyon örülök neki. Én próbálok a saját kis stílusomban bevágódni a csajoknál. Szerintem nem vagyok se nagyképű, se valami önbizalomtól áradó ember, lehet, hogy  pont ez a megszeppentség az, amivel be tudok vágódni az embereknél. Szerintem engem nem vesz senki olyan komolyan, hogy hú de jó pali ez a Milán, inkább miután megismernek,  vagy többet látnak belőlem, akkor kezdem el érdekelni az embereket. „


 
#Éjjel-Nappal Budapest#marci#bécy#barbi#legjobb pasi#szexi#evelin#dorina#legszebb lány#szavazás#győztes

Címlapról ajánljuk