Éjjel-Nappal Budapest

Milla beköltözik Dávid albérletébe

rtl.hurtl.hu

2015. október 8. 21:20

Roland kitálal Drexnek, Lali pedig albérlet keresésbe kezd.

Amikor reggel Dávid megjön a klubból, nagyon idegesíti, hogy Milla úgy adja elő magát Karola előtt, mintha Dávid barátnője lenne. Amikor pedig Milla úgy kezeli őt, mint egy gyereket, Dávidnál betelik a pohár, és kérdőre vonja Bécyt. De mivel Bécy nem tágít attól, hogy Milla igenis nála fog lakni, Dávid ki akar költözni. Időközben Karola fejmosást tartott Millának, aki rájön, hogy vissza kell fognia magát. Megígéri Dávidnak, hogy kellő szabadságot hagy neki.Kristóf is győzködni Dávidot, hogy maradjon, aki végül belemegy.
 

Miri nagyon megbánja, hogy egy éjszakás kalandba bonyolódott Rolanddal, és újra azt követeli, hogy Roland hallgasson erről mások előtt. Amikor Milán Roland noteszéből mégis megtudja, sokként éri a hír, de megígéri Mirinek, hogy nem szól róla. Miközben Roland álszent módon úgy tesz Drex előtt, mintha békén hagyta volna Mirit, mindenki meglepődik, mert Milán egyik pillanatról a másikra kijelenti Rolandról, hogy egy barom. Amikor Roland búcsúzáskor kitálal Mirinek, hogy Drex és ő fogadták rá, Miri dühösen nekitámad Drexnek, mert csak a hülye fogadásuk miatt feküdt le Rolanddal, Drex erre nekimegy Rolandnak.
 

Gábor felhívja Lalit és bejelenti, hogy visszajön. Mivel Lali fel akarja újítani Gábor szobáját, az a véleménye, hogy Emesének és Ádámnak rögtön új lakást kell keresnie. Emesének és Ádámnak az idő rövidsége miatt ez problémát okoz, ezért Lali segíteni akar nekik, és beleveti magát a lakáspiac tanulmányozásába. Amikor nem sokkal később Emesével ketten megnéznek egy lakást, Lali Emese barátjának adja ki magát, de aztán nem tud ellenállni, és megpróbálja felszedni a szexi főbérlőt, mert úgy látja, jó esélyekkel indulhatna nála. Azonban túlfeszíti a húrt és Emesét és őt kidobják a lakásból.
 
 
#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#drex#miri#roland#gábor

Címlapról ajánljuk