Éjjel-Nappal Budapest

Karola Kristóffal vigasztalódik

rtl.hurtl.hu

2015. október 2. 21:20

Amíg Joe megmenti Violát, Miri féltékennyé teszi Drexet.

Reggel a bokszklubban Miki tájékoztatja Violát, hogy ma lesz az első mérkőzése, de azt tervezi, hogy manipulálni fogja az összecsapást, hogy egy csomó pénzt nyerhessen a fogadásokon. Ennek érdekében Violának el kell veszítenie a mérkőzést. Amikor Joe, nem sokkal később Majától tudomást szerez a mérkőzésről, megpróbálja lebeszélni Violát. Mikivel is beszél, de az sem vezet eredményre. Joe végül csak a mérkőzés közben tudja észhez téríteni Violát, aki ezután, a Mikivel történt megállapodása ellenére, megnyeri a mérkőzést. Este aztán Miki - akinek, amellett, hogy egy csomó pénzt vesztett, a tekintélye is megtépázódott -, kérdőre vonja Joe-t.
 

Karolában egy világ omlik össze, amikor reggel megtudja, hogy Félix egyedül akar lakni, és csak magának keres lakást. A mérgét Marcin és Evelinen tölti ki, de aztán kibékül Marcival, akivel abban maradnak, hogy meló után egy sörrel vigasztalódnak. Karolának azonban csalódnia kell, amikor este Marci Kristóffal együtt jelenik meg a bárban, ő ugyanis arra készült, hogy kettesben lesznek Marcival. Marci ráadásul idő előtt lelép, Karola pedig összemelegedik Kristóffal, egy kellemes estét töltenek együtt, felöntenek a garatra, majd együtt bújnak ágyba.
 

Bár Drex ismételten figyelmezteti Rolandot, hogy tartsa távol magát Miritől, Roland tovább flörtöl vele, amibe Miri belemegy - de csak színleg. Mirinek aztán sikerül kínos helyzetbe hoznia Rolandot, ám Drexet ez csak arról győzi meg, hogy Roland megint fittyet hányt a kérésére. Roland ezek után kérdőre vonja a csalódott Drexet, és sikerül neki úgy csűrni-csavarni a dolgot, hogy a két testvér ismét kibékül egymással. Közben Miri azt reméli, hogy - miután sikerült megleckéztetnie Rolandot -, egy ideig nyugta lesz tőle. Már az este folyamán kiderül, hogy Roland nem akar leszállni róla - és ekkor már Miri sem annyira biztos a dolgában Rolanddal kapcsolatban.
 
#Éjjel-Nappal Budapest#marci#evelin#miki#viola#drex#miri

Címlapról ajánljuk