Éjjel-Nappal Budapest

Maja lejáratja magát Marci előtt

rtl.hurtl.hu

2015. június 30. 20:35

Maja el akarja csábítani Marcit Evelintől, de a terve fordítva sül el, és Kristóf szakít vele.

Reggel Maja nehezen bírja elviselni Marci és Evelin bimbózó szerelmét, és kétségbeesetten az apjához rohan tanácsért. Miki azonban buzdítja: harcoljon Marciért. Mikor kiderül, hogy a napot Marci és Evelin a strandon akarják tölteni, Maja váratlanul csatlakozik hozzájuk Kristóffal. Kristóf végig tudja, hogy Maja valahogy Marcit akarja elcsaklizni Evelintől, de szórakoztatja a történet, meg hogy kicsit szívathatja Maját. Majának sehogy sem sikerül magára vonnia Marci figyelmét. A lány kiborul, Kristófnak ez már sok: „szakít” Majával.


Alexa a dala feléneklésénél harcol a szöveggel, ezért Bécy jelzi a producernek: a dal nem megfelelő Alexa számára! A producer azt ajánlja, hogy vegyenek fel egy sima elektro számot, amit egy nagy színpadi show-val lehetne összekötni. Bécy el van ájulva az ötlettől és Alexát egy táncórával lepi meg. Mikor azonban a tánctanár durván leteremti Alexát, a lány ellenáll. Bécy szeretné a tánctól való félelmét megszüntetni, ezért szervez neki egy spontán fellépést a klubban. Alexa a barátai segítségével le tudja győzni a félelmét és egy jó kis táncshow-t nyom le.


Félix reggel megdöbbenve veszi tudomásul, hogy ma kell a védelmi díjat kifizetni. Alapvetően ellene van, hogy Norbinak pénzt adjon, de Zsófi könyörög neki, hogy tegye meg. Félix tehát átadja Norbinak a félmilliót, hogy lenyugodjon, de Norbinak ez nem elég: havi fizetést követel, vagy Zsófi bajba kerül! Félix erre kiakad és behúz egyet Norbinak. Ezután azt gondolja, sikerült megfélemlítenie Norbit.

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#marci#alexa#bécy#felix

Címlapról ajánljuk