Éjjel-Nappal Budapest

Marci ágyba bújik Evelinnel

rtl.hurtl.hu

2015. május 8. 21:30

Erik megsérül az építkezésen és kórházba kerül, Evelin pedig összeesik a klubban, és Marci ágyában köt ki.

Amikor Evelin egy átbulizott éjszakát követően bunkón viselkedik Bécy albérletében, a többi lakó sürgeti Bécyt, hogy szigorúan fegyelmezze meg. Bécy, akitől távol áll egy lázadó lány lelkivilága, Alexától kér segítséget. Alexa elmagyarázza neki, hogy Evelin valójában arra vágyik, hogy Bécy figyeljen rá. Később megbántja Evelint, amikor tisztázza vele, hogy ő csak egy alkalmazottnak tekinti a lányát és nem többnek. Amikor Evelin bedrogozva összeesik a klubban, Marci az, aki összeszedi és haza viszi magával.
 

Barbi a felújítás során véletlenül annyira megsebezi Eriket, hogy kórházba kell mennie. Amikor Barbi meg akarja látogatni, a portás hölgy nem adhat neki érdemi felvilágosítás a beteg állapotáról, várnia kell, miközben halálra aggódja magát. Amikor felbukkan Erik anyja is, aki Barbit megelőzve jut információkhoz, ráadásul a Barbiról alkotott véleményét sem rejti véka alá, kirobban a veszekedés.
 

Zsófi ráerőlteti Karolára, hogy szervezzen le neki egy próba randit. Amikor kiderül, hogy pont Bécy klubjában kellene találkoznia az ügyfelével, pánikba esik: mi van, ha valaki felismeri? Mivel sürgősen szüksége van a pénzre, mégis belemegy, de egyből belefut Dávidba, aki kellemetlen kérdéseket szegez neki. Zsófi idegei felmondják a szolgálatot és elszúrja a randiját.
 
 
#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#evelin#marci#dávid#erik#barbi#énbp

Címlapról ajánljuk