Éjjel-Nappal Budapest

Jövő héten kiderül, hogyan alakul Barbi és Erik új élete...

rtl.hurtl.hu

2015. április 30. 12:00

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

05.04. - 05.08.


Karesz és Milán a fejükbe vették, hogy elzavarják Drexet az albérletből. Drex azonban tartja magát, sőt, még Mirivel is sikerül kibékülnie. Karesz ettől rosszabbul érzi magát, mint valaha és be akarja bizonyítani, hogy Drex nélkül is szuper party-ötletei vannak. Sikerül rávennie Milánt egy csótány-futóversenyre, a csótányok azonban nem azt a hatást váltják ki a vendégekből, amire Karesz számított.. A vendégek pánikba esve elhagyják a hajót, Milán pedig attól tart, hogy Drex nélkül nem tud működni egy buli sem. Karesz reggel kihallgatja, hogy Drex estére beszervezte a Children of Distance-et  Soma bárjába. Karesz célja, hogy kiüssék a nyeregből a konkurenciát, Milánnal együtt sikerül elhitetniük a srácokkal, hogy Karesz Drex. Egy kamikaze akcióval sikerül őket lakóhajóra vinniük, ahol a Children of Distance teljesen megőrjíti a közönséget. Amikor megjelenik a hajón Drex és Soma, akik tudomást szereztek a történtekről, kitör a botrány. Drex, hogy végre megbékítse Somát, és ezzel véget vessen a háborúnak, leszállítja neki a Children of Distance-t Somának ez nem elég, továbbra is hadban akar maradni Karesszel és Milánnal. Drexnek ez már sok, ezért beállít a Children of Distance-szel a hajóra, és kibékül a fiúkkal, ami nagyon nem tetszik Somának.



 

Barbi és Erik bele akarják vetni magukat a felújítási munkálatukba az új házukban, segítség nélkül azonban nem jutnak messzire. Barbi segítséget kér Gábortól és Marcitól, de amikor Joe ezt megtudja, ő is segíteni akar. Regina Barbinak és Joe-nak is beolvas, szerinte csak becsapják magukat és játsszanak egymás érzéseivel. Joe megígérte Eriknek, hogy elmegy vele az építőanyag áruházba, ezért elkíséri Eriket. Együtt cipelik be Barbi házába a megvásárolt holmit. Ildikó azt követeli Joe-tól, hogy maradjon ki Barbi életéből. Miután Barbi is megerősíti Joe-t, hogy Eriket szereti, és hogy köztük abszolút vége mindennek, Joe elhatározza, hogy elengedi Barbit. A felújítás során Barbi véletlenül annyira megsebezi Eriket, hogy kórházba kell mennie. Amikor Barbi meg akarja látogatni, a portás hölgy nem adhat neki érdemi felvilágosítás a beteg állapotáról, várnia kell, miközben agyon aggódja magát. Amikor aztán felbukkan Erik anyja is, aki Barbit megelőzve jut információkhoz Erikről, ráadásul a Barbiról alkotott véleményét sem rejti véka alá.



 
 
Bécy megbízza Borit azzal, hogy este szervezzen egy legénybúcsút a klubban. Evelin közbevág, ő is szeretne a jövőben komolyabb megbízásokat. Alexa közbenjárására Bécy végül belemegy, hogy tegyenek Evelinnel egy próbát, és átadja neki a klub kulcsait. Egy ebéd után az anyjánál, Evelin nekivág a városnak a barátaival, Lizával és Zsolttal, akik meg akarják nézni Evelint munka közben. Spontán bulizni kezdenek a klubban. Zsolt az ingyen pia ellenére Evelint droggal kínálja, amit Evelin szigorúan elutasít, Bécy viszont váratlanul megjelenik a klubban, felháborítja, hogy Evelin a barátait itatja az ő pénzéből. Alexa elmagyarázza Bécynek, hogy Evelin valójában arra vágyik, hogy Bécy figyeljen rá.  Bécy ezt félreértelmezi és nagyon megbántja Evelint, amikor tisztázza vele, hogy Evelint ő csak egy alkalmazottnak tekinti és nem többnek. Amikor aztán Evelin teljesen bedrogozva összeesik a klubban, Marci az, aki összeszedi és hazaviszi magával.





Dávid már szenved Zsófi hangos szexuális életétől. Zsófi kitalálja, hogy Dávid csak azért szenved, mert nincs barátnője, ezért gyors elhatározásból elviszi egy rapid randira. Dávid eleinte megjárja a poklot, ám egyszer csak leül vele szembe a csinos Zita, és ő úgy érzi, egy csapásra szerelmes lett, de aztán kosarat kap. Zsófi reggel két tűz közé kerül, mivel Dávid mellett Félix is közli vele: pénzt kell szereznie a lakbérre. Zsófi egy kávézóban eredménytelenül böngészi végig az álláshirdetéseket. Útban Félixhez Zsófi meglátja, ahogy Karola egy láthatóan gazdag pasastól búcsúzik. Karola elmeséli neki, hogy mellékállásban egy komoly próba randi ügynökségnél dolgozik. Mivel Karola nem akarja, hogy Félix tudomást szerezzen a mellékállásáról, Zsófinak sikerül ezzel megzsarolnia és Karola bejuttatja őt az ügynökségre.



 

 
#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#erik#felix#soma#drex#bécy#evelin

Címlapról ajánljuk