Éjjel-Nappal Budapest

Jövő héten kiderül, hogyan alakul Maja és Kristóf kapcsolata...

rtl.hurtl.hu

2015. március 20. 11:00

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

03.23. -03.27.


A sztiptíz-show-ra való készülés Bécyvel nehéz próba elé állítja Dávidot és Joe-t. Bécy ismét nagyképű uralkodóként viselkedik és Dávid nem tudja megakadályozni, hogy Joe bedobja a törölközőt, mivel nem tudja tovább elviselni Bécyt… Dávid szenved, mert elbocsátották, Dorina rábeszéli, hogy harcoljon az állásáért. Be akarja szervezni Joe-t és Tangót egy sztriptízre. Joe-nak támad egy ötlete: megkérdezi Eriket, aki vállalja a fellépést. Joe lába sajnos megsérül az utolsó pillanatban és Balunak kell beugrania helyette. A három szexi srác műsora menti meg az estét, amikor Bécy napisten-show-ja bukásra áll, így végül visszaadja Dávidnak a munkáját.




Lali ráveszi a lakótársait, hogy segítsenek a Henivel közös reggeliben, amit a lakásba hozott. Le akarja nyűgözni a vegán lányt azzal, hogy a saját lakótársait is rávette, hogy ne egyenek húst. De a lakótársak csak egy rövid ideig játszanak együtt Lalival és hamar megtörik a hús-szünetet. Végre eljön Alexa nagy napja, amikor megkapja a várva várt tetoválását. Ráadásul kiharcolja magának Bécyvel szemben, hogy egyedül mehet a szalonba. Amikor Alexa meglát magáról egy nagy fotót Zoli szalonjában, és az egyik vendég még kritizálja is, Alexa azonnal elbizonytalanodik. Alexa annyira elégedett a végeredménnyel, és annyira vonzónak tartja Zolit, mert megértő volt vele, hogy bepróbálkozik nála,de Zoli elutasítja.



Barbi már korán reggel összekap az anyjával, mivel nem jut neki elég magánélet. Anélkül, hogy Erikkel megbeszélné, bejelenti, hogy elköltözik. Mikor felkeresi Eriket, kiderül, hogy ő a lányával és a volt feleségével tervezett programot. Barbi közéjük furakszik és berángatja Eriket egy félre eső zugba, miközben Angéla és Patrícia a gyerekprogramra igyekeznek. Mikor rajta kapják őket, s Angéla előtt is lelepleződnek, Erik ideges lesz és összevesznek.
 

Karesz szenved, mert Miri nem akar szóba állni vele. Bár Milán felfedez egy izgalmas új dolgot a lakóhajón, Karesz nem tudja ebbe beleélni magát és Mirihez akar menni. Karesz megtudja, hogy András és Klaudia meg akarják újítani a házassági fogadalmukat, később Klaudia megszánja a fiút és ad egy tippet: Miri újabban egy kávézóban dolgozik: Miri azonban nem akar vele beszélni, mert új barátja van!




Reggel Maja ideges a tárgyalás miatt, ahova Marci megígérte, hogy elkíséri. Maja a bíróság épülete előtt várakozik Marcira, ám amikor helyette Kristóf jelenik meg, nyilvánvalóvá válik, hogy Marci cserbenhagyta Maját. Marci meg akarja nyugtatni Maját, aki azonban Kristófnál szerzi meg azt a figyelmet, amire szüksége van, méghozzá úgy, hogy lefekszik Kristóffal. Őt sokkal inkább érdekli Marci, aki azonban tudomást sem vesz róla. Timi megszervez Majának egy randit Marcival egy szállodában. Marci eleinte nem örül, hogy oda csalogatták, de végül nem tud tovább ellenállni Majának, és lefekszik vele. Reggeli közben Kristóf azzal húzza Marcit, hogy lefeküdt Majával, mire Marci, akit előző nap Maja elcsábított, annyira dühös lesz, hogy behúz egyet Kristófnak, majd elrohan.



 

Amikor Félix reggel felbukkan Zsófinál, ragaszkodik hozzá, hogy Zsófi végre vallja be, hogy egymásnak vannak teremtve. Zsófi azonban azt állítja, hogy már semmit sem érez Félix iránt. A srác drasztikus eszközhöz folyamodik, elrabolja Zsófit és egy álhazugság-vizsgálóra kapcsolja őt, ami természetesen azt mutatja ki, hogy Zsófi szereti Félixet. Este Félix magával viszi Ninát a klubba, akit munka közben ismert meg. Zsófi pánikba esik, hogy végleg elveszíti Félixet, és a mikrofonon keresztül egy nagy szerelmi vallomást tesz neki.

#Éjjel-Nappal Budapest#régi#dávid#bécy#alexa#felix#gábor

Címlapról ajánljuk