Éjjel-Nappal Budapest

Maja féltékenységének Laura issza meg a levét

rtl.hurtl.hu

2015. február 19. 19:45

Amikor Laura az albérletben főz és megint elvonul Marcival, Timi baráti szívességet akar tenni Majának és mogyoró olajat öntet Lalival az ételbe, amire viszont Laura allergiás. Laura ettől allergiás sokkot kap. Marci átlátja, hogy Maja is tudott Laura allergiájáról, de semmit nem tett Timi akciója ellen, és szembesíti Maját azzal, hogy szerinte a lány féltékeny.

Maja reggel kritikusan méregeti a turbékoló Marcit és Laurát. Igazából azt remélte, hogy Laura több időt akar majd vele tölteni, de ő csak Marcira tud gondolni és meg akarja látogatni a tetoválószalonban. El is mennek oda Timivel, és Laura el akarja csábítani Marcit, de Maja lebuktatja őket Zoli előtt. Amikor később Laura az albérletben főz és megint elvonul Marcival, Timi baráti szívességet akar tenni Majának és mogyoró olajat öntet Lalival az ételbe, amire viszont Laura allergiás. Laura ettől allergiás sokkot kap. Marci átlátja, hogy Maja is tudott Laura allergiájáról, de semmit nem tett Timi akciója ellen, és szembesíti Maját azzal, hogy szerinte a lány féltékeny.

Félix Regina kérésére meglátogatja Zsófit, hogy egy kicsit ápolgassa a lelkét. Zsófi még mindig teljesen kivan Viktor miatt, aki reggel Zsófiról titokban készített fotókat küld neki. Félix rábeszéli Zsófit, hogy menjenek ki a szabadba kicsit edzeni, engedjék ki a fáradt gőzt. Zsófinak sikerül is kikapcsolnia, és hálás Félixnek. Amikor aztán Viktor felbukkan és megint fenyegetni kezdi Zsófit, Félix leteríti, Zsófi pedig kihívja a rendőrséget. Elfogják Viktort. Ezt követően Zsófi Bécy albérletében látja el Félix fejsérülését, amit a verekedésben szerzett, eközben a két fiatal közelebb kerül egymáshoz és szeretkeznek is.

Miután Milán úgy döntött, hogy szakít Klaudiával, a nő megkeresi őt a hajón, hogy adjon magyarázatot arra, miért nem veszi fel neki a telefont. Milán az utolsó pillanatban azonban meggondolja magát, és Klaudiával egymásnak esnek, Milánt azonban cserbenhagyja a férfiassága, ezért egy szexshopban bevásárol vágyfokozókból. Dávid sok jó tanáccsal látja el Milánt, ezért gusztustalan képeket ragaszt a falára, hogy így késleltesse a csúcsra jutását, amin Klaudia jól szórakozik. Miri és Karesz azonban idő előtt haza állítanak, de Milánék nem buknak le előttük.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#laura#marci#timi

Címlapról ajánljuk