Éjjel-Nappal Budapest

Karesz megtudja, hogy Milán szerelmes Klaudiába

rtl.hurtl.hu

2015. január 12. 19:45

Klaudia kikosarazta Milánt, de ezt a hős szerelmes srác titokban tartja Karesz és Miri előtt. Milán eléri, hogy Miri szülinapi vacsoráján ő is ott legyen. Miri anyjának kínos a helyzet, de Milán mindent megtesz, hogy közel kerüljön hozzá, és Karesz rájön, hogy legjobb barátja fülig szerelmes Klaudiába.

Milán elég rosszkedvű, miután Klaudia kikosarazta, de nem akarja elmondani Karesznek és Mirinek. Amikor megtudja, hogy Miri és Karesz Takácsékhoz mennek szülinapi vacsorára, eléri, hogy őt is meghívják. Klaudiának elég kínos a helyzet, de Milán kihasználja az alkalmat, hogy újra a közelébe férkőzzön. Karesz megzavarja őket, aztán később a hajón kérdőre vonja barátját. Milán nem tagadhatja tovább Klaudia iránti érzéseit, de amikor Karesz szét akarja kürtölni a dolgot, Milánnak épphogy sikerül megakadályoznia.

Regina nem tudja elfelejteni a veszekedését Félixszel, ezért elmegy hozzá reggel, hogy bocsánatot kérjen. Sajnos ott találja Dorinát, amit újabb pofonnak él meg. Kissé túlreagálva a dolgot kijelenti a lakótársainak, hogy inkább egy autóra költi a pénzét. Marci azt javasolja Félixnek, hogy próbálja lebeszélni Reginát a tervéről. Sikerül is meggyőznie Reginát. Este Félix és Regina baráti hangulatban üldögélnek az albérletben, és Maja közreműködésével az az ötletük támad, hogy nyitnak egy hamburgerest, és különleges szószokat kínálnak mellé.

Bécy megengedi Zsófinak, hogy önálló számmal mutatkozzon be. Tilda és a többi táncos nem valami lelkes, amikor Zsófi egy óriáskígyóval állít be a klubba, és ezzel a figyelem középpontjába kerül. De a kígyó egyszer csak eltűnik. Dáviddal elkezdik keresni, de amikor Rocky, a kutya is eltűnik, Zsófi már a legrosszabbra gondol. Dávid már el akarja mondani Bécynek az igazat, amikor a Jenő, a gondnok megtalálja a kígyót, és Zsófi rájön, hogy ez a többi gogo táncos csapdája lehetett csak.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#klaudia#miri

Címlapról ajánljuk