Éjjel-Nappal Budapest

Félix leszámol a bűnöző élettel

rtl.hurtl.hu

2014. október 17. 20:20

Karola és Marci reggel a kórházba sietnek Félixhez. A fiút Borisz és Ricsi verték össze, amiért megtagadta, hogy részt vegyen a legújabb balhéjukban. Karola felajánlja, hogy költözzön hozzá, de időközben Boriszék feldúlták a lakását, így Marci albérletébe mennek. A bűnözök azonban ott is megjelennek, és csak Joe és Gábor közbelépésének köszönhető, hogy nem történik nagyobb baj. Marci értesíti a rendőrséget, akik letartóztatják a bűnöző párost, Félix pedig az albérletben marad.

Hanna számára elkezdődött a szünidő, de nem tud mit kezdeni vele, mivel Áron a tanulásra akar koncentrálni. Hanna sértődötten felkeresi Kareszt és a társaságát, és ráveszi őket, hogy menjenek el kirándulni a Balatonhoz. Karesz és Milán kölcsönveszik Milán szüleinek autóját, a szülők tudta nélkül. Amikor azonban Miri is velük akar tartani, a srácok megállapítják, hogy túl kevés a hely a kocsiban. Már kezd úgy tűnni, hogy kudarcba fullad a kirándulás, végül Áron menti meg a helyzetet, miután kölcsönveszi a szülei autóját, és úgy dönt, hogy ő is elmegy vakációzni a feleségével és a srácokkal
 
Karola nyugtalanító telefonhívást kap: Félix kórházban van. Amikor Marcival együtt meglátogatják, kiderül, hogy Félixet Borisz és Ricsi verte össze, amiért megtagadta, hogy továbbra is részt vegyen a balhéikban. Karola be akarja fogadni magához Félixet, hogy ápolja őt, azonban kiderül, hogy időközben Boriszék ott jártak a lakásában, és hátrahagynak egy fenyegető üzenetet. Marci abból kiindulván, hogy Borisz és Ricsi nem tudnak az albérletről, először odaviszi Karolát és Félixet. Ám a bűnözők ott is megjelennek, és ki akarják csinálni Félixet. Verekedésre kerül sor az albérletben, Marci pedig kihívja a rendőrséget, akik letartóztatják Boriszt és Ricsit.
 
Ildikó magányos, és be akar költözni az albérletbe, ott azonban hamar összetűzésbe kerül Barbival, aki kijelenti, hogy nem látja őt szívesen lakótársként. Regina megsajnálja Ildikót, és magával viszi a lakóhajóra, ahol Ildikó segít a folyamatban lévő felújításban, és közben rajta felejti a szemét Dávidon. Egy intim pillanatban Ildikó félreérti a helyzetet, és megcsókolja Dávidot. Mivel Dávid gorombán visszautasítja, Regina pedig kineveti, Ildikó zokogva összeomlik, és bevallja Reginának, hogy mennyire magányos is valójában, mióta elvált Gézától. Amikor Barbi megtudja, hogy igazából mennyire magányos is az anyja, kibékül vele, és Ildikó az albérletben tölti az éjszakát.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#felix#verekedés#rendőrség

Címlapról ajánljuk