Éjjel-Nappal Budapest

Nem mindenki örül Gábor hazatérésének?

rtl.hurtl.hu

2014. október 2. 21:15

Lali reggel újabb albérlő jelöltet üldöz el, és kieszel egy tervet, amivel Joe-t és Gábort kibékítheti egymással. Lali hamis indokkal egy háztetőre csalogatja őket, és kizárja magukat a tetőre, hogy a fiúk megbeszéljék a konfliktust. Végül Lali eléri célját, és Gabi visszaköltözik az albérletbe, viszont ennek láthatóan nem mindenki örül.
 

Lalinak reggel az albérletben egy újabb jelentkezőt kell elüldöznie, aki a szoba után érdeklődött. A többiek mérgesek lesznek rá, Lali pedig kétségbe esik. Újabb tervet eszel ki, hogyan békítse ki Joe-t és Gábort. Sikerül hamis indokokkal odacsalogatnia őket egy háztetőre. Ám terve nem sikerül.. Lali azzal sem segít, hogy kizárja magukat a tetőre. Amikor kiszabadítják őket a tetőről, Lali a többiek érzéseire apellál, végre működik a dolog, Lali alig hiszi el a szerencséjét. Gábor visszaköltözik az albérletbe, ami vegyes visszhangra talál.
 
Zsófi meglepődik, amikor Viktor kigondolja, hogy mixer lesz a Bécy klubjában. Nagy ívben dobják ki őket a klubból. Viktor ahelyett, hogy csüggedne, elmegy Zsófival falat mászni, figyelembe sem veszi, hogy Zsófi szemrehányásokat tesz neki. Inkább vele is megmászatja a falat, majd azzal, hogy biztonsággal elkapja Zsófi, bebizonyítja, hogy megbízhat benne. Este Viktor újra vissza akar menni a Bécy klubjába, hogy tegyen még egy próbát: Szemtelenül a pult mögé áll, és bebizonyítja, hogy ért hozzá. Sőt Zsófi döbbenetére még működik is a dolog, Bécy alkalmazza Viktort.
 
Zoli meglátogatja Anikót a hajón. Anikó képtelen bevallani neki, hogy rosszul megy a sora, így viszont Zoli kéri tőle, hogy kezdje visszafizetni a tartozását. Anikó kétségbeesik: így sincs egy vasa sem. Dorina azt ajánlja, egy ismerőse segítségével dolgozzon Anikó hölgy kísérőként (escort hostessként) üzletemberek mellett, amit Anikó csak Dorina és Regina komoly rábeszélésére vállal el. Az első melója nagyon jól kezdődik, ám végül rosszul sül el,  mert az üzletember szexet is akar. Anikó kiakadva elmenekül.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#költözés

Címlapról ajánljuk