Éjjel-Nappal Budapest

Joe megtudta, hogy nagypapa lesz

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 24. 21:15

Joe reggel megjelenik Hannáék új lakásában, hogy segítsen nekik összeszerelni a szekrényt. Később Joe haza ér, és Vanda elszólja magát, hogy hamarosan nagypapa lesz. Joe először nem örül a hírnek, aztán később együtt örül a lányával. Vajon hogyan reagál a hírre Barbi, akinek nem lehet gyereke?

Joe reggel megjelenik Hannánál, hogy segítsen nekik. Hanna, tekintettel Joe és Barbi gyermektelenségére úgy dönt, hogy most még nem beszél apjának a terhességéről. Ám nem sokkal később Vanda elszólja magát az albérletben, és a döbbent Joe ismét megjelenik Hannánál. Amikor Hanna bevallja, hogy babát vár, Joe-t először sokkolja a hír, majd magához tér, és együtt örül a lányával. Amikor Joe este elmeséli a nagy hírt Barbinak, ahogy arra számított is, Barbi teljesen összeomlik.

Marci megtudja, hogy a lakóhajón sürgősen munkaerőre van szükség, Karola pedig épp leszidja a bátyját, amiért még mindig nincs állása. Marci úgy dönt, hogy két legyet üt egy csapásra, ha kiközvetíti Félixet mint mindenest a hajóra. Ám Dávid szkeptikus, majd amikor Félix belesétál Dorina hálójába, Dávid még féltékeny is lesz. Azonnal ki is rúgja Félixet. Marci megtudja ezt, és kijelenti, hogy jótáll a volt rabért. Karola nagy csodálkozására Marcinak sikerül meggyőznie Dávidot, hogy adjon még egy esélyt Félixnek.

Viktor váratlanul felbukkan az albérletben, és anélkül, hogy bármi oka lenne rá, azt hazudja, hogy Zsófinak ma fellépése van. Zsófi kénytelen belemenni a játékba, de nem érti a hazugság okát. Amikor Regina váratlanul megjelenik az állítólagos fellépés helyszínén, szintén Viktor menti meg a helyzetet. Zsófi már végképp nem tudja, mit is gondoljon Viktorról. Amikor el akar menni, Viktor újra elcsábítja, ráadásul még ki is húzza belőle azt a pénzt, amivel a főnökasszonyát kárpótolja a spontán fellépésért. Zsófi teljesen összezavarodik, de azt be kell ismernie, hogy Viktor nem hagyja őt hidegen.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

#Éjjel-Nappal Budapest#terhesség#nagypapa#barbi

Címlapról ajánljuk