Éjjel-Nappal Budapest

Vajon összeházasodik Hanna és Áron?

rtl.hurtl.hu

2014. július 25. 20:50

Hanna és Áron nagy napján Karesz rájön tervükre és mindent megtesz, hogy tönkretegye a házasságot. Vajon arra is képes, hogy leugorjon egy épületről szerelméért?


Mikor reggel Hanna és Áron elindulnak az esküvőjükre, nem tudják megakadályozni, hogy Karesz is tudomást szerezzen a dologról. De a fiú nem tudja visszatartani őket, és elindulnak az anyakönyvi hivatalba. Karesz riasztja mindkettejük szüleit, akik a hivatal előtt igyekeznek Hannát és Áront lebeszélni a szándékukról. Mikor Karesz átlátja a helyzetet, és látja, hogy Hannáék mindenáron házasodni akarnak, kétségbeesésében nem tud mást kitalálni, mint hogy felmásszon a tetőre, és azzal fenyegetőzzön, hogy leveti magát a mélybe. Így valóban el is marad az esküvő, majd Hannának sikerül végül lecsalogatni Kareszt a tetőről. Viszont amikor Karesz bevallja, hogy esze ágában sem volt leugrani, Hanna kiakad, hiszen határozatlan időre elhalasztották az esküvőjüket. Noha a szülők minden erővel azon vannak, hogy lebeszéljék őket a tervükről, Hanna és Áron biztosak abban, hogy amilyen gyorsan csak lehet, megesküsznek.

Marci véletlenül megpillantja Anikót és Kristófot egymás társaságában, és erőt vesz rajta a féltékenység. Dávid hiába magyarázza, hogy Anikó és Kristóf csak üzlettársak, Marci nem hisz neki. Emiatt a munkahelyén is rosszkedvű és indiszponált, ráadásul folyton civakodnak Karolával, ezért végül Zoli büntetést szab ki rájuk, ki kell takarítaniuk az egész helyiséget. Miután végeztek, Marci és Karola úgy határoznak, hogy békét kötnek egymással. Marci váratlan indíttatásból csókolózni kezd Karolával, de még mielőtt túl messze menne, a lány visszautasítja.

Címlapról ajánljuk