Éjjel-Nappal Budapest

Lali nem fog befutni pankrátorként

rtl.hurtl.hu

2014. június 24. 20:50

Mulatós karrierje fellendítése miatt Lali még egy pankrátor show-ban is részt vett volna, viszont a szereplők nem engedték, hogy az énekes saját produkciójával lépjen fel mellettük, hanem részt kellett vennie a pankrációban.


Dávid reggel megpróbálja Marcit elhívni egy közös búfelejtésre, amelybe a fiú nagy nehezen bele is egyezik, ám amikor elmennek ebédelni, megjelenik Timi, a tetováló szalon fiatal, rámenős kuncsaftja, aki azonnal fel akarja szedni Marcit. Marci elmenekül az étteremből, ám Timi csellel megszerzi a címét, és otthon is zaklatja Marcit. A fiú a nyílt felkínálkozás ellenére is visszautasítja a lányt, csak az Anikó miatti bánatára tud gondolni.

Alexa reggel hívást kap Daniellától, ám inkább egy étteremben találkozik vele, mert kínos számára az albérlet. Gábor sejti ezt és el akarja kísérni Alexát, mert fél attól, hogy Daniella által Alexa újra kedvet kap a luxusélethez. Az étteremben azonban Gábor kellemetlenül érzi magát, és megszégyeníti Alexát, aki az új, gazdag barátnője előtt szégyelli Gábor viselkedését. Barátja aggódva reagál, amikor Daniella egy újabb, nagyvonalúan fizetett erotikus fotózási ajánlatot tesz Alexának. Gábor úgy érzi, hogy megsértették a büszkeségét azzal, hogy Alexa most már többet keres, mint ő és fél attól, hogy ő már nem elég Alexának.

Nóri nem bírja tovább. Annyiszor gondolt Lalira, hogy felbukkan az albérletben, hogy még egy esélyt adjon kettőjüknek, de Lali ennek ellenére lerázza, mert még mindig azt gondolja, hogy Nóri nem örül a sikerének. Azért, hogy bebizonyítsa Nórinak, hogy mindent kézben tart, Lali újabb lehetőség után kutat, hogy továbbra is a köztudatban maradjon. Amikor a fiú találkozik Bálint egyik barátjával, Janival, aki pankrátor, Lali rábeszéli, hogy az egyik pankrációban felléphessen. Az összetartó pankrátor társaság azonban csak kelletlenül egyezik bele, hogy Lali az egyik műsorukban részt vegyen. Feltételt is szabnak, ami a mulatós zenére vonatkozik, annak nincs keresnivalója a műsorban.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk