Éjjel-Nappal Budapest

Vanda Reginát okolja anyjuk állapotáért

rtl.hurtl.hu

2014. június 6. 20:50

Regina folyamatosan próbálja megóvni húgát attól, amit neki már át kellett élnie alkoholista édesanyjuk mellett. Vanda azonban nem hagyja, hogy nővére kizárja a problémákból, sőt Reginát okolja azért, hogy Tünde visszaesett.


Regina és Vanda reggel meglepetten konstatálja, hogy Tünde kimondottan összeszedte magát az esti részegség után. Anyjuk állítja, hogy csupán egyszeri botlásról van szó, többet nem fordul elő. Vanda azonban továbbra is aggódik miatta, de Regina meggyőzi, nem húga tehet anyjuk állapotáról, és jobb lenne, ha Vanda egy időre beköltözne az albérletbe. Még ha húga előtt Regina meg is játssza az erős és nagy testvért, Joe előtt beismeri gyengeségét. Valójában épp úgy fél, mint húga, hogy újból át kell élniük a korábbi rémálmot. A lakók este vacsorával kedveskednek a testvéreknek, hogy eltereljék a figyelmüket, váratlanul azonban megjelenik az erősen ittas Tünde, aki mindenáron magával akarja vinni Vandát. Veszekedésre kerül sor, a részeg Tünde megbotlik, és annyira beveri a fejét, hogy mentőt kell hozzá hívni. Vanda magán kívül van, és Reginát okolja, amiért az nem vigyázott jobban anyjukra.

Karesz borzasztóan éhes, és ráveszi Szabit, hogy szerezzen neki ételt Milán büféjéből, ahol egy hónapig ingyen ehet. Szabi meg is teszi, közben azonban találkozik Klaudiával, Vilmos lányával. A lánynak rögtön megtetszik Szabi, és mivel Karesz ezt észre is veszi, spontán módon meghívja Klaudiát az albérletükbe. Szabi és Klaudia egyre jobban összemelegszik egymással, ám amikor a lány célozgatni kezd a folytatásra, Szabi megijed, és kirakja Klaudiát. A többiek gyanúsnak találják a történteket, így felmerül bennük, bármennyire is tiltakozik ez ellen Szabi: lehet, hogy lakótársuk meleg?

Címlapról ajánljuk